Kuća Rocco blank

Uvala Vitane, Tkon, Zadarska, 23212, Croatia

Tap to call 00385 23 386479

Opis objekta

Kuća za odmor Rocco s dvije spavaće sobe, za do 4 osobe, nalazi se na obali, na pješčanoj plaži u uvali Vitane, na otoku Pašmanu.

Sve sobe u kući su u prizemlju. Otvorena kuhinja, dnevni boravak i blagovaonica sadrže kauč, kamin i SAT-TV. U kuhinji se nalazi hladnjak sa zamrzivačem i štednjak na plin s 4 plamenika. U kuhinji i u kupatilu instalirana je tekuća topla i hladna voda (bojler na plin). Dvije spavaće sobe opremljene su s bračnim krevetima. Posteljina je raspoloživa, svježa stiže jednom tjedno. Oprema kupaonice uključuje WC i umivaonik. Kupaonski ručnici i ručnici za plažu nisu raspoloživi.

U vrtu se nalazi roštilj i vanjski tuš, za vanjski tuš se voda zagrijava toplinom sunca. Natkrivena terasa je namještena, a na raspolaganju su i ležaljke.

Gosti mogu imati WiFi internet u kući uz kupnju prepaid SIM kartice po cijeni od oko 11 eura za 7 dana Flat interneta. Gosti trebaju umetnuti ovu SIM-karticu u jedan od svojih uređaja, koji će tada služiti kao hotspot.

Struju i vodu ovdje treba trošiti štedljivo. S obzirom da voda stoji u tanku tijekom ljeta na visokim temperaturama, preporuča se prokuhavanje prije konzumacije ili kupovina vode za piće u bocama. Voda iz spremnika je prikladna za kuhanje i pranje. Električna energija na solarni pogon je od 220 V, tako da se ne mogu koristiti kućanski aparati, osim punjača za baterije i svjetala.

Gostima preporučujemo da ponesu svoj mobilni telefon kako bi nas mogli kontaktirati u slučaju potrebe. U kući se nalazi utičnica za standardni utikač, tako da gosti mogu puniti svoje mobilne telefone u kući, vlastitim standardnim kućnim punjačem.

Postoji mogućnost iznajmljivanja motornog čamca (na zahtjev i pod uvjetom da klijent ima važeću dozvolu za voditelja brodice). Vez za brod je na raspolaganju ispred kuće bez dodatnih troškova.

Ova kuća uz more dostupna je automobilom, na cesti koja je betonirana (sve do posljednjih 200m).

Otok Pašman je na tek 15min vožnje trajektom od Biograda na Moru. Ovaj otok je odlična destinacija za sve ljubitelje vodenih sportova. Osim toga, na otoku se nalaze pješačke, biciklističke i trekking staze, kojih ima i u blizini ove kuće, uz koje se mogu naći razne vrste mediteranskog ljekovitog i aromatičnog bilja - savršeno za sve ljubitelje prirode.

U cijenu nisu uključene karte za trajekt. Minimalni boravak je 7 dana, samo od subote do subote. Kuća se može rezervirati tijekom cijele godine,ali zimski najam podrazumijeva i dodatne troškove za ogrijev.

Kućni ljubimci su dobrodošli, uz nadoplatu od 5 EUR po danu i ljubimcu. Molimo, navedite u svom upitu s koliko kućnih ljubimaca putujete.

Preporučujemo dolazak u našu agenciju tijekom prijepodneva do ranog poslijepodneva, jer su transfer i dolazak do objekta po noći otežani, čak i nemogući nakon što zadnji trajekt isplovi. Nakon prijave u našoj agenciji nastavljate put na otok.

Ukoliko u opisu nalazite na nejasnoće ili imate bilo kakvih daljnjih pitanja, a odgovore ne nalazite u opisu, molimo da nas kontaktirate. Agencija se ne može smatrati odgovornom ako se klijent ne raspituje za detalje koji su mu važni, a nisu navedeni u opisu, ili iz bilo kojih razloga klijentu nisu potpuno jasni.

  • Pristojba za prijavu - jednokratno, prilikom dolaska, po osobi 1,50 EUR

Udaljenosti od objekta:

Centar mjesta: 4000 m, Mjenjačnica: 4000 m, Poštanski ured: 4000 m, Bar: 4000 m, Restoran: 4000 m, Susjedni objekt: 5 m, Ljekarna: 4000 m, Ambulanta: 4000 m, Tržnica: 4000 m, Benzinska postaja: Biograd na Moru i otok Ugljan.

Vrsta plaže: pješčana plaža

Osnovni podaci:
Parkirno mjesto kraj kuće je besplatno, završno čišćenje bez dodatnih troškova, pušenje je dozvoljeno.

Pristup osobnim automobilom: prilično dobar - molimo pročitajte gornji opis.
Opskrba vodom: spremnik za vodu - ukupni kapacitet 20.000 l obične vode

Kuhinja i dnevni boravak: topla i hladna voda, hladnjak sa zamrzivačem, štednjak, posuđe i pribor za jelo, SAT TV, kauč, kamin.

Spavaće sobe: dvije odvojene spavaće sobe s bračnim krevetom.

Sanitarna oprema: Tuš, WC i umivaonik, topla i hladna voda.

Info

Broj prijava

Check-in: 13:00 Check-out: 9:00

Zračne luke

Najbliža međunarodna zračna luka: Zadar, 30km

Sljedeća međunarodna zračna luka: Split, 110km

Ostali prijevoz

Najbliža trajektna luka: Tkon, 5km

Na ovoj redovnoj trajektnoj liniji više od 10 puta dnevno plovi se između Biograda na moru i Tkona na otoku Pašman, a sama vožnja traje kraće od 20min.

Red vožnje trajekta i cjenik može se naći na http://www.jadrolinija.hr/, a na upit će i naše osoblje vrlo rado pomoći informacijama o istim.

Kliknite za mapu

sleeps4
bedrooms2
bathrooms1
squaremeters36

Imajte na umu da ovo nije forma za rezervaciju, umjesto da šaljete e-mail.
Unesite poruku koju želite poslati za Kuća Rocco

Otkaži
Robinzonska kućica - Nature House Rocco

Maksimalno osoba: 4
Kat:
Ime Tarife Vrsta sobe Min osoba Max osoba Dostupna od Dostupna do   Minimum dana Maksimum dana
Holiday House Rocco Robinzonska kućica 1 5 Srijeda, 23 Prosinac 2020 Petak, 04 Lipanj 2021 131.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Rocco Robinzonska kućica 1 5 Subota, 05 Lipanj 2021 Srijeda, 30 Lipanj 2021 132.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Rocco Robinzonska kućica 1 5 Četvrtak, 01 Srpanj 2021 Utorak, 31 Kolovoz 2021 205.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Rocco Robinzonska kućica 1 5 Srijeda, 01 Rujan 2021 Petak, 17 Rujan 2021 132.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Rocco Robinzonska kućica 1 5 Subota, 18 Rujan 2021 Petak, 31 Prosinac 2021 131.00€  Po noćenju 0 100