Kuća Old Fisherman blank

Uvala Žinčena, Otok Pašman, Hrvatska, Zadarska, 23262, Croatia

Tap to call 123456789

Opis objekta

Kuća za odmor Old Fisherman s dvije spavaće sobe, za do 4 osobe, nalazi se direktno na moru, u uvali Žinčena, na otoku Pašman.

Sve prostorije u kući su u prizemlju. Dvije spavaće sobe opremljene su s bračnim krevetima. Posteljina je pripremljena, svježa stiže jednom tjedno. U kuhinji se nalazi hladnjak sa zamrzivačem i štednjak na plin s 4 plamenika i pećnicom, kao i zidani kamin. Tekuća hladna i topla voda je instalirana u kuhinji i oba kupatila. Svaka kupaonica ima tuš, WC i umivaonik. Kupaonski ručnici su takodjer pripremljeni i svježi se isporučuju skupa s posteljinom. Ručnike za plažu je potrebno donijeti sa sobom.

U vrtu se nalazi zidani roštilj. Natkrivena terasa je namještena, a na raspolaganju su i 2 ležaljke.

Gosti mogu imati WiFi internet u kući uz kupnju prepaid SIM kartice po cijeni od oko 11 eura za 7 dana flatrate interneta. Gosti trebaju umetnuti ovu SIM-karticu u jedan od svojih uređaja, koji će tada služiti kao hotspot.

Struju i vodu ovdje treba trošiti štedljivo. S obzirom da voda stoji u spremniku tijekom ljeta na visokim temperaturama, preporuča se prokuhavanje prije konzumacije ili kupovina vode za piće u bocama. Voda iz spremnika je direktno prikladna za kuhanje i pranje. Električna energija od 220V je na solarni pogon i omogućuje korištenje punjača baterija za mobitel i osvjetljenja, ali ne i ostalih kućanskih aparata.

Gostima preporučujemo da donesu svoj mobilni telefon kako bi nas mogli kontaktirati u slučaju potrebe. U kući se nalaze utičnice za standardni utikač, tako da gosti mogu puniti svoje mobilne telefone u kući, vlastitim standardnim kućnim punjačem.

Postoji mogućnost iznajmljivanja motornog čamca (na zahtjev i pod uvjetom da klijent ima priznatu vozačku dozvolu). Vez za brod je dostupan bez dodatnih troškova ispred kuće.

Ova kuća je dostupna osobnim vozilom na cca 150m, do uvale Landjin, gdje se nalazi javno parkiralište koje je besplatno. Na improviziranu i pomalo grubu (šljunčanu/zemljanu) cestu preko brda mogu utjecati vremenski uvjeti. Ove ceste su provozne za običan automobil, a preporučujemo sporu i opreznu vožnju. Prednost dovoženja vlastitog automobila na otok i do kuće je ta što se tada može slobodno ići na izlete i istraživati kako bližu tako i dalju okolicu.

Druga je mogućnost odabir usluge transfera. Ukoliko se odabere usluga transfera, transfer od Biograda do kućice je uračunat u cijenu, jednom pri dolasku i jednom na kraju boravka. Vaše vozilo se ostavlja, jedno po grupi gostiju, na besplatnom ograđenom parkiralištu u Biogradu.

Pri rezervaciji molimo da nas informirate da li želite do kuće svojim autom ili želite koristiti uslugu transfera.

Otok Pašman je udaljen 15 min vožnje trajektom od Biograda na Moru. Ovaj otok je odlična destinacija za sve ljubitelje vodenih sportova. Osim toga, na otoku se nalaze pješačke, biciklističke i trekking staze, kojih ima i u blizini ove kuće, uz koje se mogu naći razne vrste mediteranskog, ljekovitog i aromatičnog bilja - savršeno za sve ljubitelje prirode.

Karte za trajekt nisu uključene u cijenu najma. Minimalan boravak je 7 dana, samo od subote do subote. Kuća se može rezervirati tijekom cijele godine, ali zimski najam uključuje dodatne troškove za ogrijev.

Molimo da primite na znanje da u ovaj objekat nije dozvoljeno dovođenje kućnih ljubimaca.

Preporučujemo dolazak u našu agenciju tijekom prijepodneva do ranog poslijepodneva, jer su transfer i dolazak do objekta po noći otežani, čak i nemogući nakon što zadnji trajekt isplovi. Nakon prijave u našoj agenciji nastavljate put na otok.

Ukoliko u opisu nalazite na nejasnoće ili imate bilo kakvih daljnjih pitanja, a odgovore ne nalazite u opisu, molimo da nas kontaktirate. Agencija se ne može smatrati odgovornom ako se klijent ne raspituje za detalje koji su mu važni, a nisu navedeni u opisu, ili iz bilo kojih razloga klijentu nisu potpuno jasni.

  • Pristojba za prijavu - jednokratno, prilikom dolaska, po osobi 1,50 EUR

Udaljenosti od objekta
Centar mjesta 5000m, Mjenjačnica 5000m, Trgovina 5000m, Ambulanta 5000m, Ljekarna 5000m, Pošta 5000m, Restoran 900m, Benzinska stanica: Biograd na Moru i otok Ugljan koji je povezan s Pašmanom mostom.

Vrsta plaže: šljunčana i veće kamenje

Ostale informacije
Parking mjesto bez dodatnih troškova, vez za brod bez dodatnih troškova, pristup osobnim vozilima: moguć - za detalje molimo da pogledate gornji opis, dozvoljeno pušenje, završno čišćenje bez naknade

Opskrba vodom: spremnik za vodu sa slatkom vodom ukupne zapremine 70.000l

Spavaće sobe
dvije spavaće sobe, obe s bračnim krevetom

Kuhinja i dnevni boravak
Električni hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje, posuđe i pribor za jelo, plinski štednjak s pećnicom, kamin, radio, SAT TV

Sanitarna oprema
2 kupaonice s tuš kadom

 

Robinzonska kućica

Info

Check in

Check-in: 13:00, Check-out: 9:00 am

Zračne luke

Najbliža međunarodna zračna luka: Zadar, 40km

Sljedeća međunarodna zračna luka: Split, 110km

 

Ostali prijevoz

Najbliža trajektna luka: Tkon, 5km

Na ovoj redovnoj trajektnoj liniji više od 10 puta dnevno plovi se između Biograda na moru i Tkona na otoku Pašman, a sama vožnja traje kraće od 20min.

Red vožnje trajekta i cjenik može se naći na http://www.jadrolinija.hr/, a na upit će i naše osoblje vrlo rado pomoći informacijama o istim.

Kliknite za mapu

sleeps4
bedrooms2
bathrooms1
squaremeters56

Imajte na umu da ovo nije forma za rezervaciju, umjesto da šaljete e-mail.
Unesite poruku koju želite poslati za Kuća Old Fisherman

Otkaži
Ime Tarife Vrsta sobe Min osoba Max osoba Dostupna od Dostupna do   Minimum dana Maksimum dana
Holiday House Old Fisherman Robinzonska kućica 1 4 Subota, 12 Rujan 2020 Petak, 04 Lipanj 2021 85.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Old Fisherman Robinzonska kućica 1 4 Subota, 05 Lipanj 2021 Petak, 25 Lipanj 2021 101.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Old Fisherman Robinzonska kućica 1 4 Subota, 26 Lipanj 2021 Petak, 02 Srpanj 2021 159.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Old Fisherman Robinzonska kućica 1 4 Subota, 03 Srpanj 2021 Petak, 27 Kolovoz 2021 180.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Old Fisherman Robinzonska kućica 1 4 Subota, 28 Kolovoz 2021 Petak, 03 Rujan 2021 159.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Old Fisherman Robinzonska kućica 1 4 Subota, 04 Rujan 2021 Petak, 17 Rujan 2021 101.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Old Fisherman Robinzonska kućica 1 4 Subota, 18 Rujan 2021 Petak, 31 Prosinac 2021 85.00€  Po noćenju 0 100