Transferi

Bilo da dolazite u zračnu ili trajektnu luku u Zadru ili u Splitu, a vaše je odredište sjeverna Dalmacija ili neko drugo odredište; bilo da dolazite poslovno ili planirate ljetovanje u Hrvatskoj, a ne želite se zamarati pronalaženjem prijevoza i jurnjavom za slobodnim taxi-jem nakon zamornog puta, obratite nam se i Vaše ljetovanje u Dalmaciji početi će na najbolji mogući način - bezbrižno i bez stresa.

Transferi, prijevoza putnika,  taxi transferi, Biograd, Zadar, Split, HrvatskaNudimo uslugu prijevoza putnika na području Dalmacije, Hrvatska,  za prijevoz manjih grupa do 8  osoba. Nudimo klasične taksi transfere od/do zračnih luka ili trajektnih pristaništa te  prijevoz putnika od jednog do drugog odredišta, prema Vašim individualnim potrebama, na području od Zadra do Splita, kao i od/do zračne luke Zagreb.

Transfer do/od zračne luke Split, Zadar, Zagreb, usluga transfera do/od grada Splita ili trajektne luke do grada Biograda ili Zadra odnosno neke druge destinacije na području Dalmacije koju ste odabrali za svoje ljetovanje dio su naše ponude. Rezervirajte transfer iz trajektne luke ili zračne luke Split, te si na taj način osigurajte prijevoz do željene destinacije.

Transferi, prijevoza putnika,  taxi transferi, Biograd, Zadar, Split, HrvatskaPreporučamo Vam da sve Vaše transfereOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. unaprijed kako biste bili sigurni da će Vas netko dočekati na izlasku iz terminala Vaše zračne luke te osigurati vam taxi transfer do Zadra, Biograda ili neke druge željene destinacije. Vaši dolasci u zračnu luku (nakon vaše Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) prate se redovito kako bi u slučaju eventualnih kašnjenja Vaša usluga transfera bila obavljena na vrijeme, te da bi Vas dočekali na međunarodnim ili domaćim dolascima za putnike. Vozač će vas dočekati noseći u ruci natpis s vašim imenom i prezimenom.

Nudimo Vam i transfere između zračnih luka, trajektnih i brodskih luka te ostalih destinacija prema Vašim osobnim željama i potrebama.