Za djecu svih uzrasta, Biograd svakodnevno nudi razne mogućnosti za zabavu - pogledajte neke od njih ovdje ...

Priroda je bila naklonjena Biogradu. Fantastičan položaj, u centru Jadrana, u okruženju pet nacionalnih parkova te dva parka prirode i povijesnim gradovima Zadar, Šibenik, Trogir i Split, čini Biograd savršenim mjestom za Vaš odmor. Iz Biograda svakodnevno kreću izleti autobusima i brodovima, kao i razni aktivni izleti, biciklistički, pješačkii pjenjački te oni bazirani na vodenim sportovima - vožnja kanua, vožnja kajaka po moru, jedrenje i ronjenje.

Kako bismo Vam omogućili opuštena i uzbudljiva istraživanja naše prirode i kulturno-povijesne baštine, nudimo najam automobila za jedan ili više dana u Biogradu na Moru (rent-a-car) - što je duži period iznajmljivanja, niža je cijena za vas!

U ponudi je sedam tipova plovila, koja se mogu najmiti sa i bez skipera.
Sva plovila su najnovije proizvodnje i osigurana. Svako od plovila opskrbljeno je sa prslucima za spašavanje, veslima i pomorskim kartama, a moguće je dobiti sve upute o upravljanju, te prijedloge za atraktivne destinacije.

 

Informacije o mogućnostima za ribolov, te o cijenama ribolovnih dozvola za ribolov u moru i slatkovodni ribolov na Vranskom jezeru.

Bilo da dolazite u zračnu ili trajektnu luku u Zadru ili u Splitu, a vaše je odredište sjeverna Dalmacija ili neko drugo odredište; bilo da dolazite poslovno ili planirate ljetovanje u Hrvatskoj, a ne želite se zamarati pronalaženjem prijevoza i jurnjavom za slobodnim taxi-jem nakon zamornog puta, obratite nam se i Vaše ljetovanje u Dalmaciji početi će na najbolji mogući način - bezbrižno i bez stresa.