Nature house Tomasov blank

Čerenje bay, Dobropoljana, Zadarska, 23263, Croatia

Tap to call 00 385 23 386479

Opis objekta

Kuća za odmor Tomasov s bazenom smještena je direktno na plaži na otoku Pašmanu, u uvali Čerenje.

Ova kuća za odmor može primiti do 6 osoba, u dvije spavaće sobe, svaka s bračnim krevetom. Otvorena kuhinja s dnevnim boravkom sadrži kauč za dvije osobe. WLan (WiFi) Internet i SAT-TV dostupni su bez dodatnih troškova. U kuhinji se nalazi hladnjak (120 l) s odjeljkom za zamrzavanje (45 l), te kuhinjska peć s 2 električna i 2 plinska gorionika i pećnicom. Oprema kupaonice uključuje tuš i perilicu rublja. Tekuća hladna i topla voda instalirana je u kuhinji i kupaonici. Posteljina i kupaonski ručnici su dostuoni, svježi se dostavljaju jednom tjedno. Ručnici za plažu nisu u ponudi, te molimo da ponesete vlastite.

Električna energija od 220V dobija se solarnim pogonom. Spremnik sadrži 40 000 l slatke vode, ali budući da stoji u spremniku na visokim temperaturama, preporučujemo da se prokuha prije konzumacije ili kupovina vode za piće u bocama.

Kuća za odmor iznajmljuje se samo u cjelini, međutim samo je prizemlje otvoreno za iznajmljivanje, dok je 1. kat zaključan i ne koristi se.

U vrtu se nalazi roštilj i vanjski tuš, čija se voda zagrijava toplinom sunca. Natkrivena terasa je namještena, ležaljke su dostupne uz bazen.

Kućni ljubimci su dobrodošli, uz nadoplatu od 5 EUR po ljubimcu i danu. U svom upitu navedite s koliko kućnih ljubimaca putujete.

Kuća za odmor je dostupna automobilom po improviziranoj i pomalo gruboj (šljunčanoj/zemljanoj) cesti preko brda. Ova je cesta prohodna za običan automobil, uz polaganu i opreznu vožnju. Parkiralište je ispred kuće, besplatno. Karte za trajekt nisu uključene u cijenu. Minimalni boravak u srpnju i kolovozu je 7 dana. Kuća se može rezervirati tijekom cijele godine.

Ponesite sa sobom mobitel kako biste nas mogli kontaktirati u slučaju potrebe. Mobitel možete napuniti u kući običnim punjačem za kućanstvo.

Postoji mogućnost najma motornog čamca (na zahtjev i pod uvjetom da klijent posjeduje važeću vozačku dozvolu voditelja brodice). Besplatni vez za brod dostupan je ispred kuće.

Otok Pašman izvrsno je odredište za sve ljubitelje vodenih sportova. Osim toga, na otoku postoje brojne pješačke, biciklističke i planinarske staze duž kojih se mogu naći razne vrste mediteranskog, ljekovitog i aromatičnog bilja - savršeno za sve ljubitelje prirode.

Preporučujemo dolazak u našu agenciju tijekom jutra do ranog poslijepodneva, jer je transfer i dolazak u rezerviranu smještajnu jedinicu noću nezgodan, čak i nemoguć nakon što je isplovio posljednji trajekt za otok. Nakon prijave u našoj agenciji putujete na otok. Ako su vam ovi detalji nejasni ili imate dodatnih pitanja za koja ovdje ne možete pronaći odgovore, kontaktirajte nas. Agencija se ne može smatrati odgovornom ako kupac ne zatraži detalje koji su mu važni, ali nisu spomenuti, ili detalje predmeta koji kupcu iz bilo kojeg razloga nisu potpuno jasni.

Pristojba za prijavu - jednokratno, po dolasku, 1,50 EUR po osobi

Opće informacije:

pušenje u kući nije dozvoljeno, smještaj za kućne ljubimce, završno čišćenje bez dodatnih troškova, roštilj, vanjski tuš, kuća je za do 6 osoba

Udaljenosti od smještaja:

Najbliža plaža: 15m, more: 15m, vez za brod: 15m, susjedna zgrada: 15m, centar mjesta: 5km, tržnica: 5km, ambulanta: 8km, ljekarna: 17km, pošta: 7km, mjenjačnica: 7km, restoran: 5km, Najbliža zračna luka: Zadar, 40km, Najbliža trajektna luka: Tkon, 17km

Vrsta plaže: šljunčana i stjenovita

Vanjski bazen: 12 m2, dubina 1,4 m

Ostale informacije: Parking mjesto i vez za čamac ispred kuće besplatni su

Pristup automobilom: moguće - više detalja u gornjem opisu

Opskrba vodom: spremnik za vodu - ukupni kapacitet 40.000 l redovne vode

Spavaće sobe: 2 spavaće sobe, svaka s bračnim krevetom

Podaci o kupaonici: tuš, perilica rublja

Info

Broj prijava

Check-in 13:00, check-out 09:00

Zračne luke

Najbliža međunarodna zračna luka: Zadar, 40km

Sljedeća međunarodna zračna luka: Split, 110km

Ostali prijevoz

Najbliža trajektna luka: Tkon, 17 km

Na ovoj redovnoj trajektnoj liniji više od 10 puta dnevno plovi se između Biograda na moru i Tkona na otoku Pašman, a sama vožnja traje 15 min.

Red vožnje trajekta i cjenik može se naći na http://www.jadrolinija.hr/, a na upit će i naše osoblje vrlo rado pomoći informacijama o istim.

Kliknite za mapu

sleeps6
bedrooms2
bathrooms1
squaremeters80

Imajte na umu da ovo nije forma za rezervaciju, umjesto da šaljete e-mail.
Unesite poruku koju želite poslati za Nature house Tomasov

Otkaži
Robinzonska kućica -

Maksimalno osoba: 6
Kat:
Ime Tarife Vrsta sobe Min osoba Max osoba Dostupna od Dostupna do   Minimum dana Maksimum dana
Nature house Tomasov Robinzonska kućica 1 6 Utorak, 10 Studeni 2020 Srijeda, 30 Lipanj 2021 217.00€  Po noćenju 1 365
Nature house Tomasov Robinzonska kućica 1 6 Četvrtak, 01 Srpanj 2021 Utorak, 31 Kolovoz 2021 239.00€  Po noćenju 1 365
Nature house Tomasov Robinzonska kućica 1 6 Srijeda, 01 Rujan 2021 Petak, 31 Prosinac 2021 217.00€  Po noćenju 1 365