Kuća za odmor Tvrdica blank

uvala Landjin, Pašman, Zadarska, 23262, Croatia

Tap to call +385 23 386479

Opis objekta

Kuća za odmor Tvrdica se nalazi direktno na plaži na otoku Pašmanu, u uvali Landjin, gdje se nalazi i restoran koji je sa svojom dalmatinskom kuhinjom omiljen među nautičarima. Kuća Tvrdica može se najmiti tijekom cijele godine. Otok Pašman je na tek 10min vožnje trajektom od Biograda na moru (trajekti na ovoj liniji voze više od deset puta dnevno). Ova kuća za najam ima tri spavaće sobe, dvije s bračnim krevetom, a jedna s krevetima na kat, tako da može smjestiti najviše do 6 osobe. Kuhinja je opremljena s posuđem i priborom za jelo, frižiderom s odjeljkom za zamrzavanje, pločom za kuhanje i kaminom. Na raspolaganju su Vam još vanjski tuš i roštilj.

Kuća je dostupna osobnim vozilom na cca 50m, do uvale Landjin, do kuće vodi bijeli neravan put. Ove improvizirane ceste mogu se znatno oštetiti usljed vremenskih nepogoda (kiša), te je stoga potrebna pažljiva i polagana vožnja. Prednost držanja auta uz kuću u kojoj provodite svoj odmor jest u tome što na taj način ostajete mobilni tijekom ljetovnja, te ste u mogućnosti odlaziti na dnevne izlete za koje u okolici ima iznimno veliki broj mogućnosti. Trajektne karte nisu uključene u cijenu najma. Trajektne karte nisu uključene u cijenu najma.

Kuću Tvrdica moguće je rezervirati  najmanje na 7 dana, od subote do subote. Moguć je najam zimi, ali se topla voda može dobiti samo grijanjem na štednjaku, a zimski najam podrazumijeva i dodatne troškove za ogrijev.

Kućni ljubimci su dobrodošli, uz nadoplatu od 5 EUR po danu i ljubimcu. Molimo, navedite u svom upitu s koliko kućnih ljubimaca putujete.

Tank vode je zapremine 20.000 l. Električna energija od 12 V je na solarni pogon, koja omogućuje korištenje punjača baterija za mobitel i osvjetljenja, ali ne i ostalih kućanskih aparata. Tekuća hladna voda je instalirana u kuhinji i kupatilu, koje se nalazi izvan kuće. Toalet/WC ima instaliranu morsku vodu. Vanjski tuš funkcionira na principu slobodnog pada vode iz tanka.

S vodom i strujom se ovdje treba ophoditi štedljivo. Voda je u trenutku punjenja tanka pitka, ali s obzirom da stoji u tanku tijekom ljeta na visokim temperaturama, ako se želi koristiti za piće, nužno je prethodno prokuhati. Većina gostiju odlučuje se na kupnju flaširane vode za piće.

Posteljina Vas očekuje, dok ručnici za kupaonicu i plažu nisu u ponudi. Svježa posteljina dolazi jednom tjedno.

Preporučujemo da ponesete svoj mobilni telefon, tako da nas možete kontaktirati u slučaju potrebe. Mobilni telefon možete napuniti u kući svojim običnim kućnim punjačem.

Gosti mogu imati WiFi internet u kući uz kupnju prepaid SIM kartice po cijeni od oko 11 eura za 7 dana Flat interneta. Gosti trebaju umetnuti ovu SIM-karticu u jedan od svojih uređaja, koji će tada služiti kao hotspot.

Najam motorne brodice je moguć, na upit, uz uvjet da gost ima sa sobom u Hrvatskoj važeću dozvolu za voditelja brodice.

Preporučujemo dolazak u našu agenciju tijekom prijepodneva do ranog poslijepodneva, jer je dolazak do objekta po noći otežan, a nakon isplovljavanja posljednjeg trajekta čak i nemoguć. Nakon prijave u našoj agenciji putujete na otok. Ukoliko u opisu nalazite na nejasnoće ili imate bilo kakvih dodatnih pitanja, a za koje odgovore ne nalazite u opisu, molimo da nas kontaktirate. Agencija ne može biti odgovorna ako se klijent ne raspita za detalje koji su za njega bitni, a koji nisu navedeni u opisu ili iz bilo kojih razloga klijentu nisu potpuno jasni.

  • pristojba za prijavu - jednokratno, prilikom dolaska, po osobi 1,50 EUR

Osnovni podaci:

Dozvoljeno pušenje, kućni ljubimci su uz nadoplatu dobrodošli (5,00 EUR po danu po ljubimcu), roštilj, kamin, vanjski tuš, završno čišćenje bez naknade, kuća je namjenjena za 6 osoba

Udaljenosti od objekta:

More: 20m, Najbliža plaža: 20m, Susjedni objekt: 15m, Vez za brod: 20, Centar mjesta: 5000m, Pošta: 5000m, Mjenjačnica: 5000m, Trgovina: 5000m, Ambulanta: 5000m, Ljekarna: 5000m, Bar: 150m, Restoran: 150m,  Najbliža zračna luka: Zadar 40000m, Najbliža trajektna luka: Tkon 5000m

Vrsta plaže: šljunak

Ostale informacije: Parking i vez za brod su na raspolaganju bez daljih troškova.

Pristup osobnim vozilima: moguć - za detalje molimo da pogledate gornji opis

Opskrba vodom: spremnik za vodu, sa slatkom vodom ukupne zapremine 20.000 l

Check-in: 13:00 h Check-out: 9:00 h

Kuhinja i dnevni boravak: Posuđe i pribor za jelo, ploča za kuhanje, hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje, kamin

Spavaće sobe: tri odvojene spavaće sobe, dvije s bračnim krevetom, jedna s krevetima na kat, za dvije osobe

Sanitarna oprema: kupaonica s tuš kadom, izvan kuće

Robinzonska kućica

Info

Broj prijava

Check-in: 13:00 Check-out: 9:00

Zračne luke

Najbliža međunarodna zračna luka: Zadar, 40km

Sljedeća međunarodna zračna luka: Split, 110km

 

                 

 

Ostali prijevoz

Najbliža trajektna luka: Tkon, 5km

Na ovoj redovnoj trajektnoj liniji više od 10 puta dnevno plovi se između Biograda na moru i Tkona na otoku Pašman, a sama vožnja traje kraće od 20min.

Red vožnje trajekta i cjenik može se naći na http://www.jadrolinija.hr/, a na upit će i naše osoblje vrlo rado pomoći informacijama o istim.

Kliknite za mapu

sleeps6
bedrooms3
bathrooms1
squaremeters40

Imajte na umu da ovo nije forma za rezervaciju, umjesto da šaljete e-mail.
Unesite poruku koju želite poslati za Kuća za odmor Tvrdica

Otkaži
Ime Tarife Vrsta sobe Min osoba Max osoba Dostupna od Dostupna do   Minimum dana Maksimum dana
Holiday House Tvrdica Robinzonska kućica 1 6 Subota, 17 Rujan 2022 Subota, 31 Prosinac 2022 85.00€  Po noćenju 0 100