Kuća za odmor Tiana blank

Uvala Landjin, Kraj, Zadarska, 23212, Croatia

Tap to call 023386479

Opis objekta

Kuća Tiana se nalazi na plaži na otoku Pašmanu u uvali Lanđin, gdje se nalazi restoran koji je sa svojom dalmatinskom kuhinjom omiljen među nautičarima. Kuća je opremljena s dvije spavaće sobe, svaka s bračnim krevetom, za max. 4 osobe. Kuhinja je opremljena s posuđem i priborom za jelo, hladnjakom od (220 L) s odjeljkom za zamrzavanje (50 L) i pločom za kuhanje na plin. Tu je jos i roštilj koji se nalazi u dvorištu.

Kućni ljubimci su dobrodošli, na upit i uz nadoplatu 5,00 EUR po danu i ljubimcu.

Kuća je dostupna osobnim vozilom na cca 250m, do uvale Landjin, po gruboj improviziranoj cesti, koja nije prikladna za vozila s niskim ovjesom. Ove improvizirane ceste mogu se oštetiti usljed vremenskih nepogoda (kiša, krupa), te stoga, iako nije nužno imati terensko vozilo, ne preporučujemo vožnju ovim cestama za auta koja nisko leže na cesti, a svakako je potrebna pažljiva i polagana vožnja. Trajektne karte nisu uključene u cijenu najma. Kuću je moguće rezervirati najmanje na 7 dana, od subote do subote.
Ukoliko se odabere usluga transfera, Vaše vozilo (jedno po grupi gostiju) se ostavlja na besplatnom i sigurnom parkiralištu u Tkonu, na otoku Pašman, a transfer od mjesta parkiranja do kućice je uračunat u cijenu, jednom pri dolasku i jednom na kraju boravka. Pri rezervaciji molimo Vas da nas informirate da li želite do kuće ići svojim autom ili želite koristiti uslugu transfera. Trajektne karte nisu uključene u cijenu najma. Rezervirati je  moguće najmanje 7 dana, od subote do subote.

Spremnik vode je zapremine 20.000 l. Električna energija od 12 V je na solarni pogon. Tekuća hladna voda je instalirana u kuhinji i kupatilu. Kupatilo ima tuš na termo-vreće, koje se napune vodom i stave na sunčano mjesto da bi se dobila topla voda za tuširanje. S vodom i strujom se ovdje treba ophoditi štedljivo. Voda je u trenutku punjenja spremnika pitka, ali obzirom da stoji u spremniku tijekom ljeta na visokim temperaturama, ako se želi koristiti za piće, nužno ju je prethodno prokuhati. Stoga većina gostiju odlučuje se na kupnju flaširane vode za piće. Moguć je najam zimi, ali se topla voda može tada dobiti samo zagrijavanjem na štednjaku, a zimski najam podrazumijeva i dodatne troškove za ogrijev. Posteljina Vas očekuje, dok ručnici za kupaonicu i za plažu nisu u ponudi. Svježa posteljina dolazi jednom tjedno.

Preporučujemo da ponesete svoj mobilni telefon, tako da nas možete kontaktirati u slučaju potrebe. Možete ga napuniti u kući svojim običnim kućnim punjačem.

Gosti mogu imati WiFi internet u kući uz kupnju SIM kartice od oko 11 EUR za tjedan flat rate interneta. Gost umeće tu SIM karticu u vlastiti uređaj, koji zatim funkcionira kao hotspot.

Najam motorne brodice je moguć, na upit, uz uvjet da gost mora imati sa sobom u Hrvatskoj važeću dozvolu za voditelja brodice.

Preporučujemo dolazak u našu agenciju tijekom prijepodneva do ranog poslijepodneva, jer je transfer te i dolazak do objekta po noći vrlo otežan. Tek nakon prijave u našoj putničkoj agenciji, putujete na otok. Ukoliko u opisu nalazite nejasnoće ili imate bilo kakvih daljnjih pitanja za koje odgovore ne nalazite u opisu, molimo da nas kontaktirate. Agencija ne moze biti odgovorna ako se klijent ne raspita za detalje koji su za njega bitni, a koji nisu navedeni u opisu, ili iz bilo kojih razloga klijentu nisu potpuno jasni.

  • Pristojba za prijavu - jednokratno, prilikom dolaska, po osobi 1,50 EUR

 

Osnovni podaci:

Dozvoljeno pušenje, kućni ljubimci su dobrodošli, na upit i uz nadoplatu 5,00 EUR po danu i ljubimcu, roštilj, završno čišćenje bez naknade, kuća je namjenjena za maximalno 4 osoba

Udaljenosti od objekta:  

Najbliža plaža: 10.00 m, Pošta: 5000.00 m, Ambulanta: 5000.00 m, Trajektna luka: 5000.00 m, Susjedni objekt: 100.00 m, Centar mjesta: 5000.00 m, Mjenjačnica: 5000.00 m, More: 10.00 m, Bar: 300.00 m, Vez za brod: 10.00 m, Trgovina: 5000.00 m, Zračna luka: 40000.00 m, Restoran: 300.00 m, Ljekarna: 5000.00 m, Najbliža zračna luka: Zadar, Najbliža trajektna luka: Tkon

Vrsta plaže: šljunčana, veće kamenje

Ostale informacije: parking na udaljenosti od cca. 250m od kuće, na otvorenom javnom parkiralištu, ili u mjestu Tkon na otoku Pašman, u ograđenom prostoru, oba bez dodatne naknade

Pristup osobnim vozilima: moguć - za detalje molimo da pogledate gornji opis

Opskrba vodom: spremnik za vodu, sa slatkom vodom ukupne zapremine od 20.000 l

Check-in: 13:00 h

Check-out: 9:00 h

Kuhinja i dnevni boravak: posuđe i pribor za jelo, ploča za kuhanje i hladnjak ( 220 L ) s odjeljkom za zamrzavanje ( 50 L ) oba na plin

Spavaće sobe: dvije odvojene spavaće sobe, svaka s bračnim krevetom

Sanitarna oprema: kupaonica s tuš kadom

Robinzonska kućica

Info

Broj prijava

Check in 13:00, check out 09:00

Zračne luke

Najbliža međunarodna zračna luka: Zadar, 30km

Sljedeća međunarodna zračna luka: Split, 110km

Ostali prijevoz

Najbliža trajektna luka: Tkon, 5km

Na ovoj redovnoj trajektnoj liniji više od 10 puta dnevno plovi se između Biograda na moru i Tkona na otoku Pašman, a sama vožnja traje kraće od 20min.

Red vožnje trajekta i cjenik može se naći na http://www.jadrolinija.hr/, a na upit će i naše osoblje vrlo rado pomoći informacijama o istim.

Kliknite za mapu

sleeps4
bedrooms2
bathrooms1
squaremeters42

Imajte na umu da ovo nije forma za rezervaciju, umjesto da šaljete e-mail.
Unesite poruku koju želite poslati za Kuća za odmor Tiana

Otkaži
Ime Tarife Vrsta sobe Min osoba Max osoba Dostupna od Dostupna do   Minimum dana Maksimum dana
Holiday House Tiana Robinzonska kućica 1 4 Subota, 17 Rujan 2022 Subota, 31 Prosinac 2022 73.00€  Po noćenju 0 100