Kuća za odmor Sarah blank

Mala Kruševica, otok Pašman, Zadarska, 23262, Croatia

Tap to call +385 (0)23 386 479

Opis objekta

Kuća za odmor Sarah, s dvije spavaće sobe, za do 6 osoba, se nalazi direktno na plaži na otoku Pašman, u uvali Mala Kruševica,  i raspoloživa je za najam tijekom proljeća i ljeta, do rane jeseni.

Kuhinja je opremljena električnim hladnjakom (100 l hladnjak, 50 l zamrzivač) i pločom za kuhanje na plin. Tekuća hladna slatka voda iz tanka je instalirana u kuhinji i WCu. Vanjski tuš je na termo-vreće, koje se napune vodom i stave na sunčano mjesto da bi se dobila topla voda za tuširanje. U jednoj spavaćoj sobi  je bračnim ležaj, a u drugoj jedan bračni ležaj i krevet na kat s dva ležaja. Posteljina je pripremljena za goste a svježa se isporučuje jednom tjedno. Ručnici nisu u ponudi pa molimo da ponesete vlastite.

Gosti mogu imati WiFi (WLan) internet u kući uz kupnju prepaid SIM kartice po cijeni od oko 11 eura za 7 dana flat rate interneta. Gosti trebaju umetnuti ovu SIM-karticu u jedan od svojih uređaja, koji će tada služiti kao hotspot.

S natkrivene i namještene terase pruža se pogled na more. U dvorištu je roštilj.

S vodom i električnom energijom se ovdje treba ophoditi štedljivo. Slatka voda stoji u tanku tijekom ljeta na visokim temperaturama, pa ako se želi koristiti za piće, nužno je prethodno prokuhati. Većina gostiju odlučuje se na kupnju vode za piće u bocama. Za kuhanje i pranje slobodno se može koristiti bez prethodnog prokuhavanja.

Električna energija od 12 V je na solarni pogon, stoga molimo cjenjene goste da ne koriste električne uređaje osim svojih punjača za mobitel. Preporučujemo da ponesete svoj mobilni telefon, tako da nas možete kontaktirati u slučaju potrebe. Mobilni telefon možete napuniti u kući svojim uobičajenim kućnim punjačem, što omogućava inverter koji je u kući.

Molimo da uvažite da kućni ljubimci nisu dopušteni.

Kuća je dostupna automobilom na oko 40m, po neravnom bijelom putu. Ova improvizirana cesta može se znatno oštetiti usljed vremenskih nepogoda (kiša), te je stoga potrebna pažljiva i polagana vožnja. Prednost držanja auta uz kuću u kojoj provodite svoj odmor jest u tome što na taj način ostajete mobilni tijekom ljetovnja, te ste u mogućnosti odlaziti na dnevne izlete za koje u okolici ima iznimno veliki broj mogućnosti. Otok Pašman je izvrsno odredište za sve koji uživaju u vodenim sportovima. Osim toga, na otoku se nalaze pješačke, biciklističke i trekking staze, kojih ima i u blizini ove kuće, uz koje se mogu naći razne vrste mediteranskog ljekovitog i aromatičnog bilja, što je naročito zanimljivo za sve ljubitelje prirode.

Možete odlučiti i da ostavite svoj automobil kod vlasnika ove kuće za odmor, u mjestu Ugrinić na otoku Pašmanu. Transport brodom između Ugrinića i kuće je raspoloživ bez dodatnih troškova jednom pri dolasku i jednom pri odlasku. Molimo da u svojem upitu navedete da li se želite dovesti vlastitim automobilom do kuće ili želite koristiti ovu uslugu transporta. Za goste koji se odluče za uslugu transporta moguće je organizirati dostavu namirnica jednom tjedno.

Trajektne karte nisu uračunate u cijenu najma. Kuću je moguće rezervirati najmanje 7 dana, od subote do subote.

Najam motorne brodice je moguć, na upit, uz uvjet da gost mora imati sa sobom u Hrvatskoj važeću dozvolu za voditelja brodice. Vez za brod se nalazi ispred kuće i može se koristiti bez dodatne naknade.

Preporučujemo dolazak u našu agenciju u Biogradu tijekom prijepodneva do ranog poslijepodneva, jer je dolazak do objekta po noći otežan - čak i nemoguć nakon što posljednji trajekt isplovi prema otoku. Nakon obavljanja formalnosti u našoj agenciji u Biogradu putujete na otok.

Ukoliko u opisu nalazite na nejasnoće ili imate bilo kakvih daljih pitanja, a za koje odgovore ne nalazite u opisu, molimo da nas kontaktirate. Agencija ne može biti odgovorna ako se klijent ne raspita za detalje koji su za njega bitni a koji nisu navedeni u opisu, ili iz bilo kojih razloga klijentu nisu potpuno jasni.

  • Pristojba za prijavu - jednokratno, prilikom dolaska, po osobi 1,50 EUR

Osnovni podaci
Dozvoljeno pušenje, završno čišćenje bez naknade, roštilj, vanjski tuš, vrtni namještaj na terasi.

Vrsta plaže: šljunak

Udaljenosti od objekta

Vez za brod 20m, Susjedni objekt 10m, Centar mjesta 5000m, Mjenjačnica 5000m, Trgovina 5000m, Restoran 5000m, Pošta 5000m, Ambulanta 5000m, Ljekarna 5000m, Benzinska postaja: Biograd na Moru i otok Ugljan.

Ostale informacije: Parking mjesto bez dodatnih troškova, vez za brod bez dodatnih troškova

Pristup osobnim vozilima: moguć - za detalje molimo da pogledate gornji opis

Opskrba vodom: spremnik za vodu (gusterna) ukupne zapremine 12.000 l

Spavaće sobe: dvije spavaće sobe, jedna s bračnim ležajem, a druga s jednim bračnim ležajem i krevetom na kat

Kuhinja i dnevni boravak: hladnjak, posuđe i pribor za jelo, ploča za kuhanje

Sanitarna oprema: WC s umivaonikom

Robinzonska kućica

Info

Broj prijava

Check-in: 13:00, Check-out: 9:00

Zračne luke

Najbliža međunarodna zračna luka: Zadar, 40km

Sljedeća međunarodna zračna luka: Split, 120km

 

 

Ostali prijevoz

Najbliža trajektna luka: Tkon, 5km

Na ovoj redovnoj trajektnoj liniji više od 10 puta dnevno plovi se između Biograda na moru i Tkona na otoku Pašman, a sama vožnja traje oko 15 min.

Red vožnje trajekta i cjenik može se naći na http://www.jadrolinija.hr/, a na upit će i naše osoblje vrlo rado pomoći informacijama o istim.

Kliknite za mapu

sleeps6
bedrooms2
bathrooms1
squaremeters40

Imajte na umu da ovo nije forma za rezervaciju, umjesto da šaljete e-mail.
Unesite poruku koju želite poslati za Kuća za odmor Sarah

Otkaži
Ime Tarife Vrsta sobe Min osoba Max osoba Dostupna od Dostupna do   Minimum dana Maksimum dana
Holiday House Sarah Robinzonska kućica 1 6 Subota, 12 Rujan 2020 Petak, 04 Lipanj 2021 71.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Sarah Robinzonska kućica 1 6 Subota, 05 Lipanj 2021 Petak, 25 Lipanj 2021 85.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Sarah Robinzonska kućica 1 6 Subota, 26 Lipanj 2021 Petak, 02 Srpanj 2021 121.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Sarah Robinzonska kućica 1 6 Subota, 03 Srpanj 2021 Petak, 27 Kolovoz 2021 129.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Sarah Robinzonska kućica 1 6 Subota, 28 Kolovoz 2021 Petak, 03 Rujan 2021 121.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Sarah Robinzonska kućica 1 6 Subota, 04 Rujan 2021 Petak, 17 Rujan 2021 85.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Sarah Robinzonska kućica 1 6 Subota, 18 Rujan 2021 Petak, 31 Prosinac 2021 71.00€  Po noćenju 0 100