Kuća za odmor Olive Tree blank

Uvala Landjin, Pašman, Zadarska, 23262, Croatia

Tap to call +385 23 386 479

Opis objekta

Kuća za odmor Olive Tree se nalazi u uvali Landjin, na otoku Pašmanu, direktno na obali mora, gdje se nalazi restoran koji je sa svojom dalmatinskom kuhinjom omiljen među nautičarima. Kuća je raspoloživa za najam tijekom proljeća i ljeta, do rane jeseni. Otok Pašman je na tek 15min vožnje trajektom od Biograda na moru (trajekti na ovoj liniji voze više od deset puta dnevno).

Ova kuća za najam ima dvije spavaće sobe, od kojih jednu s bračnim krevetom, a drugu s bračnim krevetom i još jednim ležajem za jednu osobu, moze primiti do 5 osoba. Kuhinja je opremljena s posuđem i priborom za jelo, hladnjakom s odjeljkom za zamrzavanje i štednjakom s pećnicom, na plin. Na raspolaganju su Vam još vanjski tuš i roštilj.

Kućni ljubimci su dobrodošli, uz nadoplatu od 5 EUR po danu i ljubimcu. Molimo, navedite u svom upitu s koliko kućnih ljubimaca putujete.

Kuća je direktno dostupna s autom, do kuće vodi bijeli neravan put. Ove improvizirane ceste mogu se znatno oštetiti usljed vremenskih nepogoda (kiša), te stoga, iako nije nužno imati terensko vozilo, ne preporučujemo vožnju ovim cestama za auta koja nisko leže na cesti, a svakako je potrebna pažljiva i polagana vožnja. Prednost držanja auta uz kuću u kojoj provodite svoj odmor jest u tome što na taj način ostajete mobilni tijekom ljetovanja, te ste u mogućnosti odlaziti na dnevne izlete za koje u okolici ima iznimno veliki broj mogućnosti. Trajektne karte nisu uključene u cijenu najma.

Kuću Olive Tree moguće je rezervirati najmanje na 7 dana, od subote do subote.

Tank vode je zapremine 10.000 l. Električna energija od 220V je na solarni pogon, no nije moguće korištenje kućanskih aparata osim punjača baterija za mobitel i osvjetljenja. Tekuća hladna voda je instalirana u kuhinji, a u kupatilu je topla voda, na tušu i lavabou. Vanjski tuš je s crnim (termo) vrećama koje se griju toplinom sunca. S vodom i strujom se ovdje treba ophoditi štedljivo. Voda je u trenutku punjenja tanka pitka, ali obzirom da stoji u tanku tijekom ljeta na visokim temperaturama, ako se želi koristiti za piće, nužno je prethodno prokuhati. Većina gostiju odlučuje se na kupnju flaširane vode za piće.

Posteljina i ručnici su u ponudi, ali molimo da ponesete svoje ručnike za plažu. Svježa posteljina i ručnici dolaze jednom tjedno. Preporučamo da ponesete mobilni telefon, da nas možete kontaktirati u slučaju potrebe. Mobilni telefon možete napuniti u kući svojim običnim kućnim punjačem.

Gosti mogu imati WiFi internet u kući uz kupnju prepaid SIM kartice po cijeni od oko 11 eura za 7 dana Flat interneta. Gosti trebaju umetnuti ovu SIM-karticu u jedan od svojih uređaja, koji će tada služiti kao hotspot.

Najam motorne brodice je moguć, na upit, uz uvjet da gost mora imati sa sobom u Hrvatskoj važeću dozvolu za voditelja brodice.

Preporučujemo dolazak u našu agenciju tijekom prijepodneva do ranog poslijepodneva, jer jei dolazak do objekta po noći otežan. Nakon prijave u našoj agenciji putujete na otok. Ukoliko u opisu nalazite na nejasnoće ili imate bilo kakvih dodatnih pitanja, a za koje odgovore ne nalazite u opisu, molimo da nas kontaktirate. Agencija ne može biti odgovorna ako se klijent ne raspita za detalje koji su za njega bitni, a koji nisu navedeni u opisu ili iz bilo kojih razloga klijentu nisu potpuno jasni.

Pristojba za prijavu - jednokratno, prilikom dolaska, po osobi 1,50 EUR

Osnovni podaci:

Dozvoljeno pušenje, kućni ljubimci su na upit i uz nadoplatu dobrodošli (5,00 EUR po danu po ljubimcu), topla voda u kupatilu, vanjski tuš, roštilj, završno čišćenje bez naknade, kuća je namjenjena za do 5 osoba

Udaljenosti od objekta:

More: 30m, Najbliža plaža: 30m, Vez za brod: 30m, Susjedni objekt: 20m, Centar mjesta: 5000m, Pošta: 5000m, Trgovina: 5000m, Mjenjačnica: 5000m, Ambulanta: 5000m, Ljekarna: 5000m, Bar: 200m, Restoran: 200m, Najbliža zračna luka: Zadar, 40000m, Najbliža trajektna luka: Tkon, 5000m

Vrsta plaže: stjenovita i šljunčana

Ostale informacije:

Parking mjesto ispred kuće i vez za brod ispred kuće, bez dodatnih troškova. Pristup osobnim vozilima: moguć - za detalje molimo da pogledate gornji opis

Opskrba vodom: spremnik za vodu, sa slatkom vodom ukupne zapremine 10.000 l

Check-in: 13:00 h Check-out: 9:00 h

Kuhinja i dnevni boravak:

posuđe i pribor za jelo, štednjak s pećnicom, hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje

Spavaće sobe: dvije odvojene spavaće sobe, jedna s bračnim krevetom, druga s bračnim krevetom i jednim ležajem za jednu osobu

Sanitarna oprema: toalet s umivaonikom, tus, topla tekuća voda u kupatilu

Robinzonska kućica

Info

Check in

Check-in: 13:00 Check-out: 9:00

Zračne luke

Najbliža međunarodna zračna luka: Zadar, 40km

Sljedeća međunarodna zračna luka: Split, 110km

 

Ostali prijevoz

Najbliža trajektna luka: Tkon, 5km

Na ovoj redovnoj trajektnoj liniji više od 10 puta dnevno plovi se između Biograda na moru i Tkona na otoku Pašman, a sama vožnja traje kraće od 20min.

Red vožnje trajekta i cjenik može se naći na http://www.jadrolinija.hr/, a na upit će i naše osoblje vrlo rado pomoći informacijama o istim.

Kliknite za mapu

sleeps6
bedrooms2
bathrooms1
squaremeters42

Imajte na umu da ovo nije forma za rezervaciju, umjesto da šaljete e-mail.
Unesite poruku koju želite poslati za Kuća za odmor Olive Tree

Otkaži
Ime Tarife Vrsta sobe Min osoba Max osoba Dostupna od Dostupna do   Minimum dana Maksimum dana
Holiday House Olive Tree Robinzonska kućica 1 5 Subota, 17 Rujan 2022 Subota, 31 Prosinac 2022 83.00€  Po noćenju 0 100