Kuća za odmor Magdalena blank

Bay Landjin, Pašman, Zadarska, 23262, Croatia

Tap to call 023386479

Opis objekta

Kuća za odmor Magdalena nalazi se na otoku Pašmanu, u uvali Lanđin, u blizini mora, gdje se nalazi restoran koji je sa svojom dalmatinskom kuhinjom omiljen među nautičarima. Kuća je raspoloživa za najam tijekom cijele godine. Otok Pašman je na tek 10min vožnje trajektom od Biograda na moru (trajekti na ovoj liniji voze više od deset puta dnevno). Kuća za najam Magdalena je opremljena s dvije spavaće sobe s bračnim krevetima te može smjestiti do 4 osobe. Kuhinja je opremljena s posuđem i priborom za jelo, hladnjakom s odjeljkom za zamrzavanje (5 L) i pločom za kuhanje na plin. Izvan kuće Vam stoji na raspolaganju roštilj.

Kućni ljubimci su dobrodošli, uz nadoplatu od 5 EUR po danu i ljubimcu. Molimo, navedite u svom upitu s koliko kućnih ljubimaca putujete.

Kuća je dostupna osobnim vozilom na cca 150m, po gruboj improviziranoj cesti koja vodi do uvale Landjin i koja nije prikladna za vozila s niskim ovjesom. Ove improvizirane ceste mogu se znatno oštetiti usljed vremenskih nepogoda (kiša), te stoga, iako nije nužno imati terensko vozilo, ne preporučujemo vožnju ovim cestama za auta koja nisko leže na cesti, a svakako je potrebna pažljiva i polagana vožnja. Parkiralište je bez naknade. Trajektne karte nisu uračunate u cijenu. Rezervirati je moguće najmanje 7 dana, od subote do subote.

Tank vode je zapremine 30.000 l. Električna energija od 12 V je na solarni pogon. Tekuća hladna voda je instalirana u kuhinji i kupatilu - WC i tuš. Vanjski tuš je s crnim bojlerom koji se grije toplinom sunca. S vodom i strujom se ovdje treba ophoditi štedljivo. Voda je u trenutku punjenja tanka pitka, ali obzirom da stoji u tanku tijekom ljeta na visokim temperaturama, ako se želi koristiti za piće, nužno je prethodno prokuhati. Većina gostiju odlučuje se na kupnju vode za piće u bocama.

Moguć je najam zimi, ali se topla voda može dobiti samo grijanjem na štednjaku, a zimski najam podrazumijeva i dodatne troškove za ogrijev.

Posteljina Vas očekuje, dok ručnici za kupaonicu i za plažu nisu u ponudi. Svježa posteljina dolazi jednom tjedno. Ponesite sa obom svoj mobilni telefon, da nas možete kontaktirati u slučaju potrebe. Svoj mobilni telefon možete napuniti u kući svojim običnim kućnim punjačem.

Gosti mogu imati WiFi internet u kući uz kupnju prepaid SIM kartice po cijeni od oko 11 eura za 7 dana Flat interneta. Gosti trebaju umetnuti ovu SIM-karticu u jedan od svojih uređaja, koji će tada služiti kao hotspot.

Najam motornog čamca je moguć, na upit, uz uvjet da gost mora imati sa sobom u Hrvatskoj važeću dozvolu za voditelja brodice. Vez je pogodan samo za manje čamce.

Preporučujemo dolazak u našu agenciju tijekom prijepodneva do ranog poslijepodneva, jer je transfer te i dolazak do objekta po noći vrlo otežan. Tek nakon prijave u našoj putničkoj agenciji, putujete na otok. Ukoliko u opisu nalazite nejasnoće ili imate bilo kakvih daljnjih pitanja za koje odgovore ne nalazite u opisu, molimo da nas kontaktirate. Agencija ne moze biti odgovorna ako se klijent ne raspita za detalje koji su za njega bitni, a koji nisu navedeni u opisu, ili iz bilo kojih razloga klijentu nisu potpuno jasni.

  • Pristojba za prijavu - jednokratno, prilikom dolaska, po osobi 1,50 EUR

Osnovni podaci:

Dozvoljeno pušenje, kućni ljubimci su u ovoj kući dobrodošli uz nadoplatu  (5,00 EUR po danu po ljubimcu), završno čišćenje bez naknade, roštilj, kuća je namjenjena za do 4 osobe

Udaljenosti od objekta:

Ambulanta: 5000.00 m, Centar mjesta: 5000.00 m, More: 30.00 m, Mjenjačnica: 5000.00 m, Restoran: 200.00 m, Zračna luka: 40000.00 m, Pošta: 5000.00 m, Trajektna luka: 5000.00 m, Bar: 5000.00 m, Ljekarna: 5000.00 m, Trgovina: 5000.00 m, Najbliža plaža: 30 m, Najbliža zračna luka: Zadar, Najbliža trajektna luka: Tkon

Vrsta plaže: šljunak, veće kamenje

Ostale informacije: Parking mjesto na udaljenosti od 150m od kuće, bez dodatnih troškova. Pristup osobnim vozilima:moguć - za detalje molimo da pogledate gornji opis

Opskrba vodom: spremnik za vodu, sa slatkom vodom ukupne zapremine 30.000 l

Check-in: 13:00 h Check-out: 9:00 h

Kuhinja i dnevni boravak: posuđe i pribor za jelo, ploča za kuhanje i hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje (5 L) na plin

Spavaće sobe: dvije odvojene spavaće sobe, svaka s bračnim krevetom

Sanitarna oprema: kupaonica s tuš kadom

Robinzonska kućica

Info

Broj prijava

Chek-in 13:00, check-out 09:00

Zračne luke

Najbliža međunarodna zračna luka: Zadar, 40km

Sljedeća međunarodna zračna luka: Split, 110km

Ostali prijevoz

Najbliža trajektna luka: Tkon, 5km

Na ovoj redovnoj trajektnoj liniji više od 10 puta dnevno plovi se između Biograda na moru i Tkona na otoku Pašman, a sama vožnja traje kraće od 20min.

Red vožnje trajekta i cjenik može se naći na http://www.jadrolinija.hr/, a na upit će i naše osoblje vrlo rado pomoći informacijama o istim.

Kliknite za mapu

sleeps4
bedrooms2
bathrooms1
squaremeters45

Imajte na umu da ovo nije forma za rezervaciju, umjesto da šaljete e-mail.
Unesite poruku koju želite poslati za Kuća za odmor Magdalena

Otkaži
Ime Tarife Vrsta sobe Min osoba Max osoba Dostupna od Dostupna do   Minimum dana Maksimum dana
Holiday house Magdalena Robinzonska kućica 1 4 Subota, 17 Rujan 2022 Subota, 31 Prosinac 2022 73.00€  Po noćenju 0 100