Kuća za odmor Lekić blank

Otok Žižanj, Tkon, Zadarska, 23212, Croatia

Tap to call 023386479

Opis objekta

Kuća za odmor se nalazi na plaži na otočiću Žižanj, pokraj otoka Pašmana, koji nije povezan trajektnim linijama ni s kopnom, niti s drugim otocima, tako da su otok i sama kuća nedostupni za osobna vozila! Kuća je udaljena od gradova i sela. Nema naselja s trgovinama, barovima i restoranima na otoku; nema cesta, prometa ni trajektnih luka, samo kuće za odmor koje posjećuju ljudi koji su u potrazi za potpunim opuštanjem kroz povratak jednostavnom načinu života. Otok je jedino dostupan privatnim brodovima.

U kući su dvije spavaće sobe, svaka s bračnim krevetom, te može smjestiti maksimalno 4 osobe. Kuhinja je opremljena s posuđem i priborom za jelo, hladnjakom s odjeljkom za zamrzavanje i pločama za kuhanje, te TV uređajem. Tu su još i ležaljke i roštilj ispred kuće. Kućni ljubimci su uz nadoplatu dobrodošli (5 EUR po danu po ljubimcu). Molimo, navedite u svom upitu s koliko kućnih ljubimaca putujete.

Vaše vozilo ostavljate na besplatnom parkiralištu na otoku Pašman. Od mjesta parkiranja vozila do kuće jednom pri dolasku i natrag do vozila jednom na kraju Vašeg boravka transfer je bez dodatne naknade. Trajektne karte za trajekt između kopna i otoka Pašman nisu uključene u cijenu. Dostava namirnica je organizirana jednom tjedno.

Rezervirati kuću je moguće najmanje 7 dana, od subote do subote. Tank vode je zapremine 18.000 l. Električna energija od 12 V je na solarni pogon. Tekuća hladna voda je instalirana u kuhinji i kupatilu. Toalet/WC ima instaliranu morsku vodu. S vodom i strujom se ovdje treba ophoditi štedljivo. Voda je u trenutku punjenja tanka pitka, ali obzirom da stoji u tanku tijekom ljeta na visokim temperaturama, ako je se želi koristiti za piće, nužno je prethodno je prokuhati. Većina gostiju odlučuje se na kupnju vode za piće u bocama.

Posteljina Vas očekuje, dok ručnici za kupaonicu i za plažu nisu u ponudi. Svježa posteljina dostavlja se jednom tjedno. Preporučujemo da ponesete svoj mobilni telefon, tako da nas možete kontaktirati u slučaju potrebe. Svoj mobilni telefon možete napuniti u kući svojim punjačem koji koristite u automobilu i svojim običnim kućnim punjačem.

Najam motorne brodice je moguć, na upit, uz uvjet da gost mora imati sobom u Hrvatskoj važeću dozvolu za voditelja brodice.

Preporučujemo dolazak u našu agenciju tijekom prijepodneva do ranog poslijepodneva, jer su transfer i dolazak do objekta po noći otežani, a nakon što isplovi zadnji trajekt za otok i nemogući. Nakon prijave u našoj putničkoj agenciji putujete na otok.

Ukoliko u opisu nalazite na nejasnoće ili imate bilo kakvih daljnjih pitanja, a za koje odgovore ne nalazite u opisu, molimo da nas kontaktirate. Agencija ne može biti odgovorna ako se klijent ne raspita za detalje koji su za njega bitni, a koji nisu navedeni u opisu ili iz bilo kojih razloga klijentu nisu potpuno jasni.

  • Pristojba za prijavu - jednokratno, prilikom dolaska, po osobi 1,50 EUR

Osnovni podaci:

Dozvoljeno pušenje, kućni ljubimci su uz nadoplatu dobrodošli (5,00 EUR po danu po ljubimcu), roštilj, ležaljke, završno čišćenje bez naknade, kuća je namjenjena za maximalno 5 osoba

Udaljenosti od objekta:

More: 20 m, Najbliža plaža: 20 m, Vez za brod: 20 m, Susjedni objekt: 60 m, Centar mjesta: 8000 m, Pošta: 8000 m, Mjenjačnica: 8000 m, Restoran: 300 m, Ljekarna: 8000 m, Ambulanta: 8000 m, Najbliža Zračna luka: Zadar, 45000 m, Najbliža Trajektna luka: Tkon, 8000 m

Ova kuća nalazi se na otočiću Žižanj, koji nije povezan trajektnim linijama ni s kopnom, niti s drugim otocima, te su otok i kuća stoga nedostupni za osobna vozila!

Vrsta plaže: veće kamenje

Ostale informacije: Parking mjesto na otoku Pašman i vez za brod ispred kuće bez dodatnih troškova

Pristup osobnim vozilima: nemoguć!

Opskrba vodom: spremnik za vodu sa slatkom vodom, ukupne zapremine 18.000 l

Check-in: 13:00 h

Check-out: 9:00 h

Kuhinja i dnevni boravak: posuđe i pribor za jelo, ploča za kuhanje, hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje, TV (domaći kanali), kauč za 1 osobu

Spavaće sobe: dvije spavaće sobe s bračnim krevetom

Sanitarna oprema: kupaonica s tuš kadom

Robinzonska kućica

Info

Broj prijava

Check in 13:00, check out 09:00

Zračne luke

Najbliža međunarodna zračna luka: Zadar, 30km

Sljedeća međunarodna zračna luka: Split, 110km

Ostali prijevoz

Najbliža trajektna luka: Tkon, 8km

Na ovoj redovnoj trajektnoj liniji više od 10 puta dnevno plovi se između Biograda na moru i Tkona na otoku Pašman, a sama vožnja traje kraće od 20min.

Red vožnje trajekta i cjenik može se naći na http://www.jadrolinija.hr/, a na upit će i naše osoblje vrlo rado pomoći informacijama o istim.

Kliknite za mapu

sleeps5
bedrooms2
bathrooms1
squaremeters42

Imajte na umu da ovo nije forma za rezervaciju, umjesto da šaljete e-mail.
Unesite poruku koju želite poslati za Kuća za odmor Lekić

Otkaži
Ime Tarife Vrsta sobe Min osoba Max osoba Dostupna od Dostupna do   Minimum dana Maksimum dana
Tariff Robinzonska kućica 1 5 Četvrtak, 01 Rujan 2022 Petak, 30 Rujan 2022 145.00€  Po noćenju 0 365
Tariff Robinzonska kućica 1 5 Subota, 01 Listopad 2022 Subota, 31 Prosinac 2022 109.00€  Po noćenju 0 365