Kuća za odmor Landjin blank

uvala Landjin, Pašman, Zadarska, 23262, Croatia

Tap to call 123456789

Opis objekta

Kuća za odmor Landjin se nalazi na otoku Pašmanu, u istoimenoj uvali, direktno na obali mora, gdje se nalazi i restoran koji je sa svojom dalmatinskom kuhinjom omiljen među nautičarima. Kuću je moguće najmiti tijekom cijele godine. Otok Pašman je na tek 15min vožnje trajektom od Biograda na moru (trajekti na ovoj liniji voze više od deset puta dnevno).

U ovoj kući za najam nalaze se dvije odvojene spavaće sobe, jedna je s bračnim krevetom, a druga s dva odvojena kreveta, a uz to, tu je još ležaj na kauču za jednu osobu u kuhinji, stoga se ovdje može smjestiti najviše do 5 osoba. Kuhinja je opremljena kaminom, posuđem i priborom za jelo, hladnjakom s odjeljkom za zamrzavanje kao kuhalom na plin. Na raspolaganju Vam je i roštilj izvan kuće.

Molimo da primite na znanje da u ovom objektu nije dozvoljeno dovođenje kućnih ljubimaca.

Kuća je dostupna osobnim vozilom na oko 250m, do uvale Landjin, gdje se nalazi besplatno javno parkiralište. Put koji vodi do ovog parkirališta je improvizirani bijeli put koji se može oštetiti usljed vremenskih nepogoda, te je stoga potrebna pažljiva i polagana vožnja. Prednost dolaska vlastitim autom do uvale je u većoj mobilnosti, te mogućnosti da se lako i bez problema odlazi na izlete u bližoj i daljoj okolici.

Trajektne karte nisu uključene u cijenu najma. Rezervirati je moguće najmanje 7 dana, od subote do subote.

Ovdje treba štedjeti vodu i električnu energiju. 

Električna energija od 200V (putem transformatora) je na solarni pogon. Molimo vas da sa sobom ne nosite i ne koristite nikakve električne uređaje koji nisu dio originalne opreme kuće, jer mogu prouzročiti štetu. Iznimka su samo punjači za mobitel / laptop.

U kuhinji i kupaonici s tušem je hladna tekuća voda sprovedena iz privatnog bunara. Vanjski tuš opremljen je "crnim bojlerom" - manjim spremnikom za vodu u kojem se voda zagrijava sunčevom toplinom. Ovaj se spremnik puni iz bunara pomoću pumpe. Vodu iz bunara je prije direktne konzumacije potrebno prokuhati. Većina gostiju odlučuje se zato na kupnju vode za piće u bocama.

Posteljina je pripremljena za goste, dok ručnici za kupaonicu i plažu nisu u ponudi. Svježa posteljina isporučuje se jednom tjedno. Najam motorne brodice je moguć, na upit, uz uvjet da gost mora imati sa sobom u Hrvatskoj važeću dozvolu za voditelja brodice. Potrebno je imati sa sobom mobilni telefon, tako da nas možete kontaktirati u slučaju potrebe. Mobilni telefon možete napuniti u kući svojim vlastitim kućnim punjačem.

Gosti mogu imati WiFi internet u kući uz kupnju prepaid SIM kartice po cijeni od oko 11 eura za 7 dana flat interneta. Gosti trebaju umetnuti ovu SIM-karticu u jedan od svojih uređaja, koji će tada služiti kao hotspot.

Preporučujemo dolazak u našu agenciju tijekom prijepodneva do ranog poslijepodneva, jer je dolazak do objekta po noći otežan, i vezan za red vožnje trajekta. Nakon prijave u našoj agenciji putujete na otok. Ukoliko u opisu nalazite na nejasnoće ili imate bilo kakvih daljnjih pitanja, a za koje odgovore ne nalazite u opisu, molimo da nas kontaktirate. Agencija ne može biti odgovorna ako se klijent ne raspita za detalje koji su za njega bitni, a koji nisu navedeni u opisu, ili iz bilo kojih razloga klijentu nisu potpuno jasni.

  • pristojba za prijavu - jednokratno, prilikom dolaska, po osobi 1,50 EUR

Osnovni podaci
Dozvoljeno pušenje, molimo da primite na znanje da u ovom objektu nije dozvoljeno dovođenje kućnih ljubimaca, roštilj, kamin, završno čišćenje bez naknade, kuća je namjenjena za 4-5 osoba

Vrsta plaže:  stjenovita, šljunčana i veće kamenje

Udaljenosti od objekta
More: 2m, Najbliža plaža: 10 m, Vez za brod: 10m, Susjedni objekt: 30m, Centar mjesta: 5000m, Mjenjačnica: 5000m, Trgovina: 5000m, Ambulanta: 5000m, Ljekarna: 5000m, Pošta: 5000m, Restoran: 300m, Bar: 300m, Najbliža zračna luka: Zadar 40000m, Najbliža trajektna luka: Tkon 5000m

Ostale informacije
Parking mjesto u uvali Landjin, na udaljenosti od 250m od kuće, bez dodatnih troškova, vez za brod bez dodatnih troškova, pristup osobnim vozilima: moguć - molimo pročitajte gornji opis

Opskrba vodom: bunar

Check-in: 13:00 h, Check-out: 9:00 h

Spavaće sobe
dvije odvojene spavaće sobe, jedna s bračnim krevetom, jedna s dva odvojena kreveta

Kuhinja i dnevni boravak
ležaj u kuhinji za jednu osobu, posuđe i pribor za jelo, plinsko kuhalo, kamin, hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje

Sanitarna oprema
kupaonica s tuš kadom

Robinzonska kućica

Info

Check in

Check-in: 13:00, Check-out: 9:00

Zračne luke

Najbliža međunarodna zračna luka: Zadar, 40km

Sljedeća međunarodna zračna luka: Split, 110km

Ostali prijevoz

Najbliža trajektna luka: Tkon, 5km

Na ovoj redovnoj trajektnoj liniji više od 10 puta dnevno plovi se između Biograda na moru i Tkona na otoku Pašman, a sama vožnja traje kraće 15min.

Red vožnje trajekta i cjenik može se naći na http://www.jadrolinija.hr/, a na upit će i naše osoblje vrlo rado pomoći informacijama o istim.

Kliknite za mapu

sleeps5
bedrooms2
bathrooms1
squaremeters56

Imajte na umu da ovo nije forma za rezervaciju, umjesto da šaljete e-mail.
Unesite poruku koju želite poslati za Kuća za odmor Landjin

Otkaži
Ime Tarife Vrsta sobe Min osoba Max osoba Dostupna od Dostupna do   Minimum dana Maksimum dana
Holiday House Landjin Robinzonska kućica 1 5 Petak, 16 Rujan 2022 Subota, 31 Prosinac 2022 102.00€  Po noćenju 0 100