Kuća za odmor Jerena blank

Uvala Čerenje, Dobropoljana, Zadarska, 23264, Croatia

Tap to call 023386479

Opis objekta

Kuća za odmor Jerena se nalazi na otoku Pašmanu, u uvali Čerenje. Može smjestiti do 8 osoba. Objekat se sastoji od dva odvojena apartmana, svaki na svom katu, svaki apartman ima po dvije dvokrevetne spavaće sobe, kuhinju, kupaonicu i prostrani balkon, no kuća se iznajmljuju samo kao cjelina. Prozori su prekriveni mrežama za komarce. Obe kuhinje su opremljene posuđem i priborom za jelo, pločom za kuhanje te frižiderom s odjeljkom za zamrzavanje. Kuhinja u prizemlju je opremljena i s plinskom pećnicom. Roštilj je u dvorištu. Kućni ljubimci su dobrodošli, uz nadoplatu od 5 EUR po danu i ljubimcu. Molimo, navedite u svom upitu s koliko kućnih ljubimaca putujete. 

Do kuće se dolazi autom po improviziranoj cesti, preko brda. Ove improvizirane ceste mogu se znatno oštetiti usljed vremenskih nepogoda (kiša, krupa, vjetar), te stoga, iako nije nužno imati terensko vozilo, ne preporučujemo vožnju ovim cestama za auta koja nisko leže na cesti, a svakako je potrebna pažljiva i polagana vožnja. Kuća je potpuno dostupna autom, parking je bez daljnjih troškova. Trajektne karte nisu uračunate u cijenu najma. Rezervirati je moguće najmanje 7 dana, od subote do subote.

Tekuća hladna voda iz tanka zapremine 20.000 l, te topla iz solarnog bojlera, je instalirana u kuhinji, WC-u, te na vanjskom tušu. S vodom i strujom se ovdje treba ophoditi štedljivo. Voda je u trenutku punjenja tanka pitka, ali s obzirom da stoji u tanku tijekom ljeta na visokim temperaturama, ako ju se želi koristiti za piće, nužno je prethodno prokuhati. Stoga se većina gostiju odlučuje za kupnju vode u bocama. Električna energija od 5 KW je na solarni pogon, namijenjena za punjače baterija za mobitel, laptop i osvjetljenje, a možete koristiti i vlastite aparate kao aparat za kavu, kuhalo i fen. Svježa posteljina i ručnici za kupaonu Vas očekuje, nova stiže jednom tjedno. Ručnici za plažu nisu u ponudi. Ponesite sa sobom svoj mobilni telefon, kako bi nas mogli kontaktirati u slučaju potrebe. Mobilni telefon možete napuniti u kući svojim uobičajenim punjačem mobilnog telefona za upotrebu u kućanstvu.

Gosti mogu imati WiFi internet u kući uz kupnju prepaid SIM kartice po cijeni od oko 11 eura za 7 dana flatrate interneta. Gosti trebaju umetnuti ovu SIM-karticu u jedan od svojih uređaja, koji će tada služiti kao Hot spot.

Najam motorne brodice je moguć, na upit, uz uvjet da gost mora imati sa sobom u Hrvatskoj važeću dozvolu za voditelja brodice.

Preporučujemo dolazak u našu agenciju tijekom prijepodneva do ranog poslijepodneva, jer je dolazak do objekta po noći otežan. Nakon prijave u našoj agenciji putujete na otok. Ukoliko u opisu nalazite na nejasnoće ili imate bilo kakvih dodatnih pitanja, a za koje odgovore ne nalazite u opisu, molimo da nas kontaktirate. Agencija ne može biti odgovorna ako se klijent ne raspita za detalje koji su za njega bitni, a koji nisu navedeni u opisu ili iz bilo kojih razloga klijentu nisu potpuno jasni.

  • Pristojba za prijavu - jednokratno, prilikom dolaska, po osobi 1,50 EUR

Osnovni podaci:

Dozvoljeno pušenje, završno čišćenje bez naknade, roštilj, vanjski tuš, kuća je namjenjena za do 8 osoba, kućni ljubimci nisu dopušteni

Udaljenosti od objekta:

Najbliža plaža: 100 m, More: 100m, Vez za brod: 200m, Susjedni objekt: 50m, Centar mjesta: 3km, Trgovina: 3km, Ambulanta: 8km, Ljekarna: 17km, Pošta: 17km,  Mjenjačnica: 17km,  Restoran: 3km, Najbliža zračna luka: Zadar, 40km, Najbliža trajektna luka: Tkon, 17km

Vrsta plaže: šljunčana i kamenita,

Ostale informacije: Parking mjesto uz kuću, bez dodatnih troškova, vez za brod 200m od kuće, bez dodatnih troškova

Pristup osobnim vozilima: moguć - više detalja u gore navedenom opisu

Opskrba vodom: spremnik za vodu, sa slatkom vodom ukupne zapremine 20.000 l

Check-in: 13:00

Check-out: 9:00

Kuhinja i dnevni boravak: u obe kuhinje na raspolaganju je posuđe i pribor za jelo, ploča za kuhanje na plin, pećnica i hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje

Spavaće sobe: četiri odvojene spavaće sobe s bračnim krevetima

Sanitarna oprema: dva toaleta s umivaonikom

Robinzonska kućica

Info

Broj prijava

Check in 13:00, check out 09:00

Zračne luke

Najbliža međunarodna zračna luka: Zadar, 30km

Sljedeća međunarodna zračna luka: Split, 110km

Ostali prijevoz

Najbliža trajektna luka: Tkon, 17km

Na ovoj redovnoj trajektnoj liniji više od 10 puta dnevno plovi se između Biograda na moru i Tkona na otoku Pašman, a sama vožnja traje kraće od 20min.

Red vožnje trajekta i cjenik može se naći na http://www.jadrolinija.hr/, a na upit će i naše osoblje vrlo rado pomoći informacijama o istim.

Kliknite za mapu

sleeps8
bedrooms4
bathrooms2
squaremeters93

Imajte na umu da ovo nije forma za rezervaciju, umjesto da šaljete e-mail.
Unesite poruku koju želite poslati za Kuća za odmor Jerena

Otkaži
Ime Tarife Vrsta sobe Min osoba Max osoba Dostupna od Dostupna do   Minimum dana Maksimum dana
Holiday House Jerena Robinzonska kućica 1 8 Subota, 17 Rujan 2022 Subota, 31 Prosinac 2022 121.00€  Po noćenju 0 100