Kuća za odmor Denebola blank

bay Landjin, Otok Pašman, Hrvatska, Zadarska, 23212, Croatia

Tap to call 023386479

Opis objekta

Kuća za odmor Denebola s dvije spavaće sobe, za do 5 osoba, nalazi se uz more, u uvali Landjin, na otoku Pašmanu.

Sve prostorije u kući su u prizemlju. U kuhinji se nalazi hladnjak sa zamrzivačem i plinski štednjak sa 2 plamenika. Dvije spavaće sobe opremljene su s bračnim krevetima, Posteljina je uključena, svježa stiže jednom tjedno. Oprema kupaonice uključuje tuš, WC i umivaonik. U kuhinji i kupaonici ugrađena je hladna i topla voda. Kupaonski ručnici i ručnici za plažu nisu dostupni.

U vrtu se nalazi roštilj i vanjski tuš. Terasa je natkrivena i namještena, a na raspolaganju su i ležaljke.

Gosti mogu imati WiFi internet u kući uz kupnju prepaid SIM kartice po cijeni od oko 11 eura za 7 dana flatrate interneta. Gosti trebaju umetnuti ovu SIM-karticu u jedan od svojih uređaja, koji će tada služiti kao hotspot.

Struju i vodu ovdje treba trošiti štedljivo. S obzirom da voda stoji u tanku tijekom ljeta na visokim temperaturama, preporuča se prokuhavanje prije konzumacije ili kupovina vode za piće u bocama. Voda iz spremnika je prikladna za kuhanje i pranje. Električna energija na solarni pogon je od 12V, tako da se ne mogu koristiti kućanski aparati, osim punjača za baterije i svjetala.

Gostima preporučujemo da ponesu svoj mobilni telefon kako bi nas mogli kontaktirati u slučaju potrebe. U kući se nalaze utičnice za automobilski upaljač za cigarete, tako da gosti mogu puniti svoje mobilne telefone u kući, vlastitim punjačem za automobil.

Postoji mogućnost iznajmljivanja motornog čamca (na zahtjev i pod uvjetom da klijent ima važeću dozvolu za voditelja brodice). Vez za brod je na raspolaganju ispred kuće bez dodatnih troškova.

U uvali Landjin se nalazi restoran koji je radi svoje dalmatinskom kuhinje omiljen među nautičarima.

Ova kuća uz more je dostupna autom po improviziranoj gruboj cesti (šljunčano/zemljana) preko brda na koju mogu utjecati vremenski uvjeti. Cesta je prohodna osobnim automobilom uz sporu i opreznu vožnju. Prednost držanja auta uz kuću u kojoj provodite svoj odmor jest u tome što na taj način ostajete mobilni tijekom ljetovnja, te ste u mogućnosti odlaziti na dnevne izlete za koje u okolici ima iznimno veliki broj mogućnosti. 

Otok Pašman je na tek 15min vožnje trajektom od Biograda na Moru. Ovaj otok je odlična destinacija za sve ljubitelje vodenih sportova. Osim toga, na otoku se nalaze pješačke, biciklističke i trekking staze, kojih ima i u blizini ove kuće, uz koje se mogu naći razne vrste mediteranskog ljekovitog i aromatičnog bilja - savršene za sve ljubitelje prirode.

U cijenu nisu uključene karte za trajekt. Minimalni boravak je 7 dana, samo od subote do subote. Kuća nema grijanje pa se najmi od proljeća do jeseni.

Kućni ljubimci su dobrodošli, uz nadoplatu od 5 EUR po danu i ljubimcu. Molimo, navedite u svom upitu s koliko kućnih ljubimaca putujete.

Preporučujemo dolazak u našu agenciju tijekom prijepodneva do ranog poslijepodneva, jer su transfer i dolazak do objekta po noći otežani, čak i nemogući nakon što zadnji trajekt isplovi. Nakon prijave u našoj agenciji nastavljate put na otok.

Ukoliko u opisu nalazite na nejasnoće ili imate bilo kakvih daljnjih pitanja, a odgovore ne nalazite u opisu, molimo da nas kontaktirate. Agencija se ne može smatrati odgovornom ako se klijent ne raspituje za detalje koji su mu važni, a nisu navedeni u opisu, ili iz bilo kojih razloga klijentu nisu potpuno jasni.

  • Pristojba za prijavu - jednokratno, prilikom dolaska, po osobi 1,50 EUR

Udaljenosti od objekta:

Centar mjesta: 5000 m, Mjenjačnica: 5000 m, Poštanski ured: 5000 m, Restoran: 200 m, 2Ljekarna: 5000 m, Ambulanta: 5000 m, Tržnica: 5000 m, Benzinska postaja: Biograd na Moru i otok Ugljan.

Vrsta plaže: pješčana i šljunčana.

Osnovni podaci:

Parkirno mjesto je besplatno, vez za brod je besplatan, završno čišćenje bez dodatnih troškova, pušenje je dozvoljeno.

Pristup osobnim automobilom: moguć - molimo pročitajte gornji opis.

Opskrba vodom: spremnik za vodu - ukupni kapacitet 25.000 l obične vode.

Kuhinja i dnevni boravak: hladnjak sa zamrzivačem, štednjak, posuđe i pribor za jelo

Spavaće sobe: dvije odvojene spavaće sobe s bračnim krevetom, a u jednoj od njih jos se nalazi i krevet na kat za 1 osobu (molimo pogledajte fotografije).

Sanitarna oprema: kupaonica s tušem, hladna i topla voda, vanjski tuš

Robinzonska kućica

Info

Broj prijava

Check-in: 13:00 h, Check-out: 9:00 h

Zračne luke

Najbliža međunarodna zračna luka: Zadar, 40km

Sljedeća međunarodna zračna luka: Split, 110km

Ostali prijevoz

Najbliža trajektna luka: Tkon, 5km

Na ovoj redovnoj trajektnoj liniji više od 10 puta dnevno plovi se između Biograda na moru i Tkona na otoku Pašman, a sama vožnja traje 15min.

Red vožnje trajekta i cjenik može se naći na http://www.jadrolinija.hr/, a na upit će i naše osoblje vrlo rado pomoći informacijama o istim.

Kliknite za mapu

sleeps5
bedrooms2
bathrooms1
squaremeters50

Imajte na umu da ovo nije forma za rezervaciju, umjesto da šaljete e-mail.
Unesite poruku koju želite poslati za Kuća za odmor Denebola

Otkaži
Ime Tarife Vrsta sobe Min osoba Max osoba Dostupna od Dostupna do   Minimum dana Maksimum dana
Holiday House Denebola Robinzonska kućica 1 5 Subota, 12 Rujan 2020 Petak, 04 Lipanj 2021 68.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Denebola Robinzonska kućica 1 5 Subota, 05 Lipanj 2021 Petak, 25 Lipanj 2021 85.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Denebola Robinzonska kućica 1 5 Subota, 26 Lipanj 2021 Petak, 02 Srpanj 2021 125.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Denebola Robinzonska kućica 1 5 Subota, 03 Srpanj 2021 Petak, 27 Kolovoz 2021 145.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Denebola Robinzonska kućica 1 5 Subota, 28 Kolovoz 2021 Petak, 03 Rujan 2021 125.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Denebola Robinzonska kućica 1 5 Subota, 04 Rujan 2021 Petak, 17 Rujan 2021 85.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Denebola Robinzonska kućica 1 5 Subota, 18 Rujan 2021 Petak, 31 Prosinac 2021 68.00€  Po noćenju 0 100