Kuća za odmor Brena blank

Uvala Landjin, otok Pašman, Zadarska, 23212, Croatia

Tap to call 023386479

Opis objekta

Kuća za odmor s dvije spavaće sobe, za do 5 osoba, nalazi se 30m od plaže u uvali Landjin na otoku Pašmanu. Ovaj zaljev često posjećuju jedrilice zbog restorana koji se nalazi na 400 m od ove kuće, i koji je poznat po svojoj dalmatinskoj kuhinji.

Ovo je kuća na kat. Kuhinja s dnevnim boravkom i kupaonica s tušem smješteni su u prizemlju. Kuhinja s dnevnim boravkom opremljena je posudjem, priborom za jelo, hladnjakom s pretincem za zamrzavanje, štednjakom na plin s pećnicom, radiom, TV-om s lokalnim kanalima i kaučem za jednu osobu. Obje spavaće sobe - jedna s bračnim krevetom i jedna s dva odvojena kreveta - kao i  toalet smješteni su na gornjem katu, kojem se pristupa vanjskim stubištem. Tekuća hladna i topla voda instalirana je u kuhinji, u kupaonici s tušem i u WC-u. Posteljina je pripremljena za goste, a svježa se dostavlja jednom tjedno. Ručnici za kupaonicu i ručnici za plažu nisu raspoloživi, stoga molimo da ponesete vlastite. Kuća ima sustav centralnog grijanja na drva, tako da je vrlo pogodna za zimski najam, međutim zimski najam stvara dodatne troškove za grijanje.

Postoje dvije namještene terase, jedna ispred kuće i jedna straga. Tu je i prostor za sjedenje uz ogradu s pogledom na uvalu. Na raspolaganju su i kameni roštilj te vrtni tuš.

Gosti mogu imati WiFi (WLan) internet u kući uz kupnju prepaid SIM kartice po cijeni od oko 11 eura za 7 dana Flat interneta. Gosti trebaju umetnuti ovu SIM-karticu u jedan od svojih uređaja, koji će tada služiti kao hotspot.

Struju i vodu ovdje treba trošiti štedljivo.

S obzirom na to da voda stoji u tanku tijekom ljeta na visokim temperaturama, preporučuje se prokuhavanje prije konzumacije ili kupovina vode za piće u bocama. Voda iz spremnika je neposredno upotrebljiva za kuhanje i pranje.Tank vode je zapremine 12.000 l.

Električna energija od 220V je na solarni pogon, ali osim kućne opreme i punjača baterija ne smiju se koristiti drugi električni uređaji. Potrebno je imati sa sobom mobilni telefon, tako da nas možete kontaktirati u slučaju potrebe. Mobilni telefon možete napuniti u kući svojim običnim kućnim punjačem.

Kuća je dostupna osobnim vozilom na cca 250m, do uvale Landjin, do koje vodi bijeli neravan put. Ova improvizirana cesta može se znatno oštetiti usljed vremenskih nepogoda (kiša), te je stoga potrebna pažljiva i polagana vožnja. Prednost držanja auta uz kuću u kojoj provodite svoj odmor jest u tome što na taj način ostajete mobilni tijekom ljetovnja, te ste u mogućnosti odlaziti na dnevne izlete za koje u okolici ima iznimno veliki broj mogućnosti. Trajektne karte nisu uključene u cijenu najma.

Otok Pašman je odlična destinacija za sve koji uživaju u vodenim sportovima. Osim toga, na otoku se nalaze pješačke, biciklističke i trekking staze, kojih ima i u blizini ove kuće, uz koje se mogu naći razne vrste mediteranskog, ljekovitog i aromatičnog bilja - savršeno za sve ljubitelje prirode.

Kućni ljubimci su dobrodošli, uz nadoplatu od 5 EUR po danu i ljubimcu. Molimo, navedite u svom upitu s koliko kućnih ljubimaca putujete.

Tijekom proljeća, ljeta i jeseni najmanje je moguće rezervirati 7 noći, od subote do subote, no u slučaju zimskog najma mogući su i kraći periodi (2-3 dana) stoga je ova kuća po zimi idealna za sve koji bi rado skoknuli preko vikenda na more.

Najam motorne brodice je moguć, na upit, uz uvjet da gost mora imati sa sobom u Hrvatskoj važeću dozvolu za voditelja brodice. Kuća raspolaže vezom za brod koji se može koristiti bez dodatne naknade.

Preporučujemo dolazak u našu agenciju tijekom prijepodneva do ranog poslijepodneva, jer je dolazak do objekta po noći otežan - čak i nemoguć nakon što posljednji trajekt za otok isplovi. Nakon prijave u našoj agenciji putujete na otok.

Ukoliko u opisu nalazite na nejasnoće ili imate bilo kakvih daljnjih pitanja, a za koje odgovore ne nalazite u opisu, molimo da nas kontaktirate. Agencija ne može biti odgovorna ako se klijent ne raspita za detalje koji su za njega bitni, a koji nisu navedeni u opisu, ili iz bilo kojih razloga klijentu nisu potpuno jasni.

  • Pristojba za prijavu - jednokratno, prilikom dolaska, po osobi 1,50 EUR

Osnovni podaci:

dozvoljeno pušenje, završno čišćenje bez naknade

Udaljenosti od objekta:

Vez za brod: 30m, Susjedni objekt: 30m, Centar mjesta: 5000m, Pošta: 5000m, Restoran: 400m, Ambulanta: 5000.00 m, Ljekarna: 5000.00 m, Mjenjačnica: 5000.00 m, Trgovina: 5000.00 m, Benzinska postaja: Biograd na Moru i otok Ugljan.

Vrsta plaže: stjenovita, šljunčana i veće kamenje

Ostale informacije: Parking mjesto na udaljnosti od 250m od kuće kao i vez za brod ispred kuće, oba bez dodatnih troškova

Pristup osobnim vozilima: moguć - za detalje molimo da pogledate gornji opis

Opskrba vodom: spremnik za vodu sa slatkom vodom ukupne zapremine 12.000 l

Kuhinja i dnevni boravak: kauč za jednu osobu, posuđe i pribor za jelo, štednjak s pećnicom, hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje, TV, radio

Spavaće sobe: dvije spavaće sobe, jedna s bračnim krevetom, jedna s dva odvojena kreveta

Sanitarna oprema: kupaonica s tuš kadom (u prizemlju kuće), i toalet na katu kuće

Robinzonska kućica

Info

Broj prijava

Check-in 13:00, check-out 09:00

Zračne luke

Najbliža međunarodna zračna luka: Zadar, 40km

Sljedeća međunarodna zračna luka: Split, 110km

Ostali prijevoz

Najbliža trajektna luka: Tkon, 5km

Na ovoj redovnoj trajektnoj liniji više od 10 puta dnevno plovi se između Biograda na moru i Tkona na otoku Pašman, a sama vožnja traje oko 15min. Red vožnje trajekta i cjenik može se naći na http://www.jadrolinija.hr/, a na upit će i naše osoblje vrlo rado pomoći informacijama o istim.

Kliknite za mapu

sleeps5
bedrooms2
bathrooms1
squaremeters82

Imajte na umu da ovo nije forma za rezervaciju, umjesto da šaljete e-mail.
Unesite poruku koju želite poslati za Kuća za odmor Brena

Otkaži
Ime Tarife Vrsta sobe Min osoba Max osoba Dostupna od Dostupna do   Minimum dana Maksimum dana
Holiday House Brena Robinzonska kućica 1 5 Petak, 18 Prosinac 2020 Petak, 04 Lipanj 2021 76.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Brena Robinzonska kućica 1 5 Subota, 05 Lipanj 2021 Petak, 25 Lipanj 2021 93.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Brena Robinzonska kućica 1 5 Subota, 26 Lipanj 2021 Petak, 02 Srpanj 2021 125.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Brena Robinzonska kućica 1 5 Subota, 03 Srpanj 2021 Petak, 27 Kolovoz 2021 131.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Brena Robinzonska kućica 1 5 Subota, 28 Kolovoz 2021 Petak, 03 Rujan 2021 125.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Brena Robinzonska kućica 1 5 Subota, 04 Rujan 2021 Petak, 17 Rujan 2021 93.00€  Po noćenju 0 100
Holiday House Brena Robinzonska kućica 1 5 Subota, 18 Rujan 2021 Petak, 31 Prosinac 2021 76.00€  Po noćenju 0 100