Kuća za odmor Angelina blank

uvala Sveti Ante, Pašman, Zadarska, 23262, Croatia

Tap to call 023386479

Opis objekta

Kuća za odmor se nalazi na plaži na otoku Pašmanu, u uvali Sveti Ante. Okružena je maslinikom površine 2500m2, i dostupna je autom. Gostima je otvoren samo prvi kat, prizemlje nije u upotrebi i ntko u njemu ne boravi. S dvije spavaće sobe, svaka s bračnim krevetom, i kaučem u kuhinji za jednu osobu, ovdje se može smjestiti 4-5 osoba. Kuhinja je opremljena posuđem i priborom za jelo, hladnjakom s odjelkom za zamrzavanje i pločom za kuhanje na plin. Tu je još vanjski tuš i roštilj u dvorištu, balkon na katu te prostrana terasa u prizemlju sa prekrasnim pogledom i ugodnim hladom.

Posteljina Vas očekuje, dok ručnici za kupaonicu i za plažu nisu u ponudi. Svježa posteljina dostavlja se jednom tjedno.

Gosti mogu imati WiFi (WLan) internet u kući uz kupnju SIM-kartice od oko 11 EUR za tjedan flat rate interneta. Vaš uređaj, u koji budete umetnuli tu SIM-karticu, funkcionirati će kao hotspot.

Tekuća hladna voda je instalirana u kuhinji i kupatilu. Voda je iz tanka zapremine 35.000 l. Vanjski tuš opremljen je crnim bojlerom da bi se dobila topla voda za tuširanje. S vodom i strujom se ovdje treba ophoditi štedljivo. Obzirom da voda stoji u tanku tijekom ljeta na visokim temperaturama, ako je se želi koristiti za piće, nužno je prethodno prokuhati. Većina gostiju odlučuje se na kupnju vode za piće u bocama. Solarna energija je 220 V, nije moguće korištenje kućanskih aparata osim punjača baterija za mobitel, laptop i za osvjetljenja. Ponesite sa sobom svoj mobilni telefon, tako da nas možete kontaktirati u slučaju potrebe. Svoj mobilni telefon možete napuniti u kući svojim običnim kućnim punjačem.

Do objekta se dolazi autom, direktno do kuće vodi bijeli neravan put preko brda, do uvale Svetog Ante. Ove improvizirane ceste mogu se oštetiti usljed vremenskih nepogoda, te je stoga potrebna pažljiva i polagana vožnja. Trajektne karte nisu uključene u cijenu najma. Rezervirati je moguće najmanje 7 dana, od subote do subote.

Kućni ljubimci su ovdje dobrodošli,  uz nadoplatu od 5,00 EUR dnevno po kućnom ljubimcu. U svom upitu molimo navedite s koliko kućnih ljubimaca putujete.

Najam motorne brodice je moguć, na upit, uz uvjet da gost mora imati sa sobom u Hrvatskoj važeću dozvolu za voditelja brodice.

Preporučujemo dolazak u našu agenciju tijekom prijepodneva do ranog poslijepodneva, jer je dolazak do objekta po noći vrlo otežan, čak i nemoguć nakon što isplovi posljednji trajekt. Tek nakon prijave u našoj putničkoj agenciji, putujete na otok.

Ukoliko u opisu nalazite nejasnoće ili imate bilo kakvih daljnjih pitanja za koje odgovore ne nalazite u opisu, molimo da nas kontaktirate. Agencija ne moze biti odgovorna ako se klijent ne raspita za detalje koji su za njega bitni, a koji nisu navedeni u opisu, ili iz bilo kojih razloga klijentu nisu potpuno jasni.

  • Pristojba za prijavu - jednokratno, prilikom dolaska, po osobi 1,50 EUR

Osnovni podaci:

Dozvoljeno pušenje, kućni ljubimci su ovdje dobrodošli uz nadoplatu od 5,00 EUR dnevno po kućnom ljubimcu., Vanjski tuš, roštilj, završno čišćenje bez naknade, kuća je namjenjena za 4-5 osoba

Udaljenosti od objekta:

Pošta: 5000.00 m, Centar mjesta: 5000.00 m, Vez za brod: 10.00 m, More: 10.00 m, Bar: 1000.00 m, Mjenjačnica: 5000.00 m, Restoran: 1000.00 m, Trajektna luka: 5000.00 m, Susjedni objekt: 20.00 m, Zračna luka: 40000.00 m, Ambulanta: 5000.00 m, Trgovina: 5000.00 m, Ljekarna: 5000.00 m, Najbliža plaža: 10 m, Najbliža zračna luka: Zadar, Najbliža trajektna luka: Tkon,

Vrsta plaže: šljunčana, veće kamenje i betonske ploče za ležanje

Ostale informacije: Parking mjesto i vez za brod bez dodatnih troškova

Pristup osobnim vozilima: moguć - za detalje molimo da pogledate gornji opis

Opskrba vodom: spremnik za vodu, sa slatkom vodom ukupne zapremine 35.000 l

Check-in: 13:00 h

Check-out: 9:00 h

Kuhinja i dnevni boravak: kauč za jednu osobu, posuđe i pribor za jelo, ploča za kuhanje, pećnica, hladnjak (120 l) s odjeljkom za zamrzavanje

Spavaće sobe: dvije spavaće sobe, svaka s bračnim krevetom

Sanitarna oprema: kupaonica s tuš kadom

Robinzonska kućica

Info

Broj prijava

Check-in 13:00, check-out 09:00

Zračne luke

Najbliža međunarodna zračna luka: Zadar, 40km

Sljedeća međunarodna zračna luka: Split, 110km

Ostali prijevoz

Najbliža trajektna luka: Tkon, 5km

Na ovoj redovnoj trajektnoj liniji više od 10 puta dnevno plovi se između Biograda na moru i Tkona na otoku Pašman, a sama vožnja traje kraće od 20min.

Red vožnje trajekta i cjenik može se naći na http://www.jadrolinija.hr/, a na upit će i naše osoblje vrlo rado pomoći informacijama o istim.

Kliknite za mapu

sleeps5
bedrooms2
bathrooms1
squaremeters50

Imajte na umu da ovo nije forma za rezervaciju, umjesto da šaljete e-mail.
Unesite poruku koju želite poslati za Kuća za odmor Angelina

Otkaži
Ime Tarife Vrsta sobe Min osoba Max osoba Dostupna od Dostupna do   Minimum dana Maksimum dana
Tariff Robinzonska kućica 1 5 Subota, 17 Rujan 2022 Subota, 31 Prosinac 2022 88.00€  Po noćenju 0 365