Kuća Vapor blank

Uvala Landjin, Otok Pašman, Hrvatska, Zadarska, 23212, Croatia

Tap to call 00385/23 386-479

Opis objekta

Kuća za odmor Vapor s jednom spavaćom sobom za do 4 osobe se nalazi direktno na obali u uvali Lanđin na otoku Pašmanu.

Sve prostorije u kući se nalaze na povišenom prizemlju. Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak su u jednoj prostoriji, te su opremljene s kaučem za 2 osobe, WiFi (WLan) internetom i SAT TV-om. U kuhinji se nalazi hladnjak sa zamrzivačem (ukupnog kapaciteta 230l) i plinski štednjak (s 3 plamenika i pećnica). Spavaća soba ima bračni krevet. Oprema kupaonice uključuje tuš s tekućom toplom i hladnom vodom, WC i umivaonik. Posteljina i kupaonski ručnici su dostupni, a svježi dolaze jednom tjedno. Ručnici za plažu nisu dostupni.

Terasa je namještena, a na njoj se nalazi i roštilj. Na raspolaganju su i ležaljke. Voda za vrtni tuš se zagrijava toplinom sunca.

Struju i vodu ovdje treba trošiti štedljivo. U kuhinji i na umivaoniku u kupaonici ugrađena je tekuća hladna voda. S obzirom da voda stoji u tanku tijekom ljeta na visokim temperaturama, preporuča se prokuhavanje prije konzumacije ili kupovina vode za piće u bocama. Voda iz spremnika je prikladna za kuhanje i pranje. Električna energija na solarni pogon je od 12 V, tako da se ne mogu koristiti kućanski aparati, osim punjača za baterije i svjetala.

Gostima preporučujemo da ponesu svoj mobilni telefon kako bi nas mogli kontaktirati u slučaju potrebe. U kući se nalazi utičnica za standardni utikač, tako da gosti mogu puniti svoje mobilne telefone u kući, vlastitim standardnim kućnim punjačem. Ostale su utičnice od upaljača za cigarete, pa je stoga preporučljivo donijeti i punjač koji se koristi u automobilima.

Postoji mogućnost iznajmljivanja motornog čamca (na zahtjev i pod uvjetom da klijent ima važeću dozvolu za voditelja brodice). Vez za brod je na raspolaganju ispred kuće bez dodatnih troškova.

Ova kuća za odmor je dostupna automobilom na oko 80m udaljenosti. Otočka cesta preko brda je improvizirana i može biti gruba (bijeli put i betonirani djelovi), te na nju mogu utjecati vremenski uvjeti, stoga preporučujemo sporu i opreznu vožnju. Na 80m od kuće nalazi se otvoreno i besplatno parkiralište.

Druga mogućnost je ostavljanje automobila (jednog po grupi) na slobodnom i sigurnom parkiralištu u Biograd na Moru, koje se nalazi na kopnu. Prijevoz brodom s ovog parkirnog mjesta u kuću jednom po dolasku i jednom na kraju boravka je također besplatan.

Pri rezervaciji molimo da nas informirate želite li do kuće svojim automobilom ili želite koristiti uslugu transfera.

Otok Pašman je na tek 15min vožnje trajektom od Biograda na Moru. Ovaj otok je izvrsno odredište za sve ljubitelje vodenih sportova. Osim toga, na otoku se nalaze pješačke, biciklističke i trekking staze, kojih ima i u blizini ove kuće, uz koje se mogu naći razne vrste mediteranskog ljekovitog i aromatičnog bilja - savršene za sve ljubitelje prirode.

Karte za trajekt nisu uključene u cijenu najma. Minimalan boravak je 7 dana, samo od subote do subote. Kuća se može rezervirati tijekom cijele godine, ali se voda može grijati samo na štednjaku. Zimski najam uključuje dodatne troškove za ogrijev. U blizini kuće nalaze se dva restorana, jedan u uvali Landjin udaljen 500 m, a drugi restoran oko 50 m.

Nažalost, kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Preporučujemo dolazak u našu agenciju tijekom prijepodneva do ranog poslijepodneva, jer su transfer i dolazak do objekta po noći otežani, čak i nemogući nakon što zadnji trajekt isplovi. Nakon prijave u našoj agenciji nastavljate put na otok.

Ukoliko u opisu nalazite na nejasnoće ili imate bilo kakvih daljnjih pitanja, a odgovore ne nalazite u opisu, molimo da nas kontaktirate. Agencija se ne može smatrati odgovornom ako se klijent ne raspituje za detalje koji su mu važni, a nisu navedeni u opisu, ili iz bilo kojih razloga klijentu nisu potpuno jasni.

Pristojba za prijavu - jednokratno, prilikom dolaska, po osobi 1,50 EUR

Udaljenosti od objekta:

Centar mjesta: 4000m, Mjenjačnica: 4000m, Poštanski ured: 4000m, Bar: 50m, Restoran: 50m, Susjedni objekt: 20m, Ljekarna: 4000m, Ambulanta: 4000m, Tržnica: 4000m, Benzinska postaja: Biograd na Moru, otok Ugljan

Vrsta plaže: veće kamenje, betonske ploče

Osnovni podaci: besplatan parking i završno čišćenje, dozvoljeno pušenje

Pristup osobnim vozilima: moguć - za detalje molimo pogledate gornji opis

Opskrba vodom: spremnik za vodu sa slatkom vodom ukupne zapremine 10.000 l

Kuhinja i dnevni boravak:

ležaj za dvije osobe na kauču, SAT TV, WiFi (WLan) internet, posuđe i pribor za jelo, frižider s odjeljkom za zamrzavanje, plinski štednjak i pećnica

Spavaće sobe: jedna spavaća soba s bračnim krevetom

Sanitarna oprema: kupaonica s tušem

 

Info

Broj prijava

Check-in 15:00, check-out 09:00

Zračne luke

Najbliža međunarodna zračna luka: Zadar, 40km

Sljedeća međunarodna zračna luka: Split, 110km

Ostali prijevoz

Najbliža trajektna luka: Tkon, 5km

Na ovoj redovnoj trajektnoj liniji više od 10 puta dnevno plovi se između Biograda na moru i Tkona na otoku Pašman, a sama vožnja traje 15 min.

Red vožnje trajekta i cjenik može se naći na http://www.jadrolinija.hr/, a na upit će i naše osoblje vrlo rado pomoći informacijama o istim.

Kliknite za mapu

sleeps4
bedrooms1
bathrooms1
squaremeters40

Imajte na umu da ovo nije forma za rezervaciju, umjesto da šaljete e-mail.
Unesite poruku koju želite poslati za Kuća Vapor

Otkaži
Soba bračni ležaj -

Maksimalno osoba: 4
Kat:
Ime Tarife Vrsta sobe Min osoba Max osoba Dostupna od Dostupna do   Minimum dana Maksimum dana
Tariff Soba bračni ležaj 1 4 Petak, 01 Siječanj 2021 Petak, 02 Srpanj 2021 109.00€  Po noćenju 1 365
Tariff Soba bračni ležaj 1 4 Subota, 03 Srpanj 2021 Petak, 27 Kolovoz 2021 157.00€  Po noćenju 1 365
Tariff Soba bračni ležaj 1 4 Subota, 28 Kolovoz 2021 Petak, 31 Prosinac 2021 109.00€  Po noćenju 1 365