Kuća Peppermint blank

Uvala Kruševica, Otok Pašman, Hrvatska, Zadarska, 23212, Croatia

Tap to call 023386479

Opis objekta

Kuća za odmor Peppermint, s dvije spavaće sobe, za  4-6 osoba, nalazi se direktno na moru u uvali Kruševica na otoku Pašmanu.

Spavaće sobe su svaka opremljene s jednim bračnim krevetom iznad kojeg je krevet na kat za jednu osobu - molimo da pogledate u fotogalerij. Stoga je osnovni kapacitet kuće 4 osobe, s mogućnošću smještanja dvije dodatne osobe, uz nadoplatu. U kući je SAT TV, te radio sa CD i USB driveom. Kuhinja je opremljena posuđem za pripremu i serviranje hrane i pića, hladnjakom, štednjakom s pećnicom te kaminom. Kupaonica je s tušem. Hladna tekuća voda uvedena je u kuhinji i kupaonici. Posteljina i ručnici su pripremljeni za goste, a svježi stižu jednom tjedno. Kako ručnici za  plažu nisu u ponudi, gosti se mole da ponesu vlastite.

Natkrivena terasa s direktnim pogledom na more je namještena. Roštilj se nalazi izvan kuće, kako i vanjski tuš na plaži.

Gosti mogu imati WiFi internet u kući uz kupnju prepaid SIM kartice po cijeni od oko 11 eura za 7 dana Flat interneta. Gosti trebaju umetnuti ovu SIM-karticu u jedan od svojih uređaja, koji će tada služiti kao hotspot.

Struju i vodu ovdje treba trošiti štedljivo. S obzirom da voda stoji u tanku tijekom ljeta na visokim temperaturama, preporuča se prokuhavanje prije konzumacije ili kupovina vode za piće u bocama. Voda iz spremnika je prikladna za kuhanje i pranje. Električna energija na solarni pogon je od 12 V, na raspolaganju je i inverter 12V-220V-300W. Molimo da ne koristite u kući vlastite elektro uređaje osim punjača za mobitel/laptop.

Gostima preporučujemo da donesu svoj mobilni telefon kako bi nas mogli kontaktirati u slučaju potrebe. U kući se nalaze utičnice za automobilski upaljač za cigarete, no uz navedeni inverter mobilni telefon možete napuniti u kući svojim punjačem koji koristite u automobilu kao i klasičnim kućnim punjačem.

Uz ovaj objekat u ponudi su i dva čamca -  manji, duzine 3 m, bez kabine, s vanbrodskim motorom od 5 KS, po cijeni od 25 EUR dnevno, te veci, duzine 5m, bez kabine, s vanbrodskim motorom od 5 KS, po cijeni od 40 EUR dnevno. Oba broda se najme na minimum od 7 dana. Čamci se mogu najmiti pod uvjetom da posjedujete u Hrvatskoj važeću dozvolu za voditelja brodice na otvorenim vodama.

Ova kuća za najam nije dostupna autom. Vaše vozilo ostavljate na besplatnom parkiralištu u Biogradu na moru. Transfer brodom je raspoloživ bez dodatne naknade, jednom pri dolasku od Biograda do kuće  i  jednom natrag na kraju boravka. Dostava namirnica može se organizirati jednom tjedno.

Kuću je moguće rezervirati na najmanje 7 dana, od subote do subote.

Kućni ljubimci su ovdje dobrodošli uz nadoplatu od 10 EUR po danu i kućnom ljubimcu. Molimo, navedite u svom upitu s koliko kućnih ljubimaca putujete.

Napominjemo da se u ovom objektu gostima, koji dolaze s kućnim ljubimcem, naplaćuje i 50 EUR za završno čišćenje, pored naknade za kućnog ljubimca. Za goste koji sobom nemaju kućne ljubimce završno čišćenje je bez dodatne naknade.

Preporučujemo dolazak u našu agenciju tijekom prijepodneva do ranog poslijepodneva, jer je transfer do objekta po noći otežan. Nakon prijave u našoj agenciji putujete na otok.

Ukoliko u opisu nalazite na nejasnoće ili imate bilo kakvih daljih pitanja, a za koje odgovore ne nalazite u opisu, molimo da nas kontaktirate. Agencija ne može biti odgovorna ako se klijent ne raspita za detalje koji su za njega bitni a koji nisu navedeni u opisu, ili iz bilo kojih razloga klijentu nisu potpuno jasni.

  • Pristojba za prijavu - jednokratno, prilikom dolaska, po osobi 1,50 EUR

Osnovni podaci
Dozvoljeno pušenje, kućni ljubimac dobrodošao, uz prethodnu najavu (doplata vlasniku 10,00 EUR dnevno po kućnom ljubimcu), završno čišćenje bez naknade (osim za goste koji dolaze s kućnim ljubimcima, i koji plaćaju završno čišćenje 50 EUR jednokratno, uz naknadu za kućnog ljubimca), roštilj, vanjski tuš, vrtni namještaj na terasi.

Vrsta plaže: šljunak

Udaljenosti od objekta
More 10m, Najbliža plaža 10 m, Vez za brod 10m, Susjedni objekt 10m, Centar mjesta 5000m, Mjenjačnica 5000m, Pošta 5000m, Trgovina 5000m, Ambulanta 5000m, Ljekarna 5000m, Restoran 400m dostupan brodom, Bar 5000m, Najbliža zračna luka: Zadar, 40000m, Najbliža trajektna luka: Tkon, 5000m

Ova kuća nije dostupna osobnim vozilima!

Ostale informacije: Parking mjesto bez dodatnih troškova, vez za brod bez dodatnih troškova, pristup osobnim vozilima: nemoguć


Opskrba vodom: spremnik za vodu (gusterna) ukupne zapremine 35.000 l

Check-in: 13:00, Check-out: 9:00 h


Spavaće sobe: dvije spavaće sobe, svaka za tri osobe, s jednim bračnim krevetom iznad kojeg je krevet na kat za jednu osobu - molimo da pogledate u galeriji

Kuhinja i dnevni boravak: Hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje, posuđe i pribor za jelo, ploča za kuhanje - četiri plamenika, pećnica, kamin, SAT TV, Radio sa CD- i USB-om

Sanitarna oprema: kupaonica s tuš kadom

Info

Broj prijava

Check-in: 13:00, Check-out: 9:00 am

Zračne luke

Najbliža međunarodna zračna luka: Zadar, 30km

Sljedeća međunarodna zračna luka: Split, 110km

Ostali prijevoz

Najbliža trajektna luka: Tkon, 5km

Na ovoj redovnoj trajektnoj liniji više od 10 puta dnevno plovi se između Biograda na moru i Tkona na otoku Pašman, a sama vožnja traje 15min.

Red vožnje trajekta i cjenik može se naći na http://www.jadrolinija.hr/, a na upit će i naše osoblje vrlo rado pomoći informacijama o istim.

Kliknite za mapu

Imajte na umu da ovo nije forma za rezervaciju, umjesto da šaljete e-mail.
Unesite poruku koju želite poslati za Kuća Peppermint

Otkaži
Ime Tarife Vrsta sobe Min osoba Max osoba Dostupna od Dostupna do   Minimum dana Maksimum dana
Tariff 1 4 Petak, 01 Siječanj 2021 Petak, 04 Lipanj 2021 83.00€  Po noćenju 0 365
Tariff 1 4 Subota, 05 Lipanj 2021 Petak, 25 Lipanj 2021 87.00€  Po noćenju 0 365
Tariff 1 4 Subota, 26 Lipanj 2021 Petak, 03 Rujan 2021 145.00€  Po noćenju 0 365
Tariff 1 4 Subota, 04 Rujan 2021 Petak, 10 Rujan 2021 87.00€  Po noćenju 0 365
Tariff 1 4 Subota, 11 Rujan 2021 Petak, 31 Prosinac 2021 83.00€  Po noćenju 0 365