Holiday House Sunflower blank

Zizanj bb, Zizanj, Zadarska, 23262, Croatia

Tap to call +385 23 386 479

Opis objekta

Kuća za odmor Sunflower se nalazi direktno na obali mora na otočiću Žižanj, koji nije povezan trajektnim linijama ni s kopnom, niti s drugim otocima, tako da su otok i sama kuća nedostupni za osobna vozila. Ovaj otočić nalazi se kraj otoka Pašman, koji je na tek 15 min vožnje trajektom od Biograda (trajekti na ovoj liniji voze više od deset puta dnevno).

S jednom četverokrevetnom spavaćom sobom u potkrovlju i jednim kaučem na razvlačenje u prizemlju, za dvije osobe, ova kuća može ugostiti do 6 osoba.

Vaš automobil, jedan po grupi gostiju, ostaje na besplatnom parkingu u Biogradu. Transfer brodom s ovog mjesta do kuće jednom pri dolasku, te natrag jednom pri odlasku, također je besplatan. Dostava namirnica je organizirana jednom tjedno.

Preporučujemo da sa sobom ponesete svoj mobilni telefon, kako bi nas prema potrebi mogli kontaktirati. Možete puniti mobitel u kući svojim standardnim punjačem.

Gosti mogu imati WiFi internet u kući uz kupnju bona od oko 11 EUR za tjedan flat rate interneta. Uređaj za koji se kupi taj bon funkcionira kao hot spot.

Električna energija od 220 V je na solarni pogon. Tekuća hladna voda je instalirana u kuhinji i kupatilu. Sa strujom i vodom se ovdje treba ophoditi štedljivo. Voda je u trenutku punjenja tanka pitka, ali obzirom da stoji u tanku tijekom ljeta na visokim temperaturama, ako se želi koristiti za piće, nužno je prethodno prokuhati. Većina gostiju odlučuje se na kupnju vode za piće u bocama.

Kuću Sunflower je moguće rezervirati najmanje 7 dana, od subote do subote.

U kuhinji se nalazi hladnjak i kuhalo na plin. Posudje i posteljina su pripremljeni za Vas, a svježa posteljina stiže jednom tjedno, dok ručnici za kupaonicu i plažu nisu u ponudi. Preporučamo da ponesete svoje od kuće.

Najam motorne brodice je moguć, na upit, uz uvjet da gost ima sa sobom u Hrvatskoj važeću dozvolu za voditelja brodice.

Preporučamo dolazak u našu agenciju u Biogradu tijekom prijepodneva do ranog poslijepodneva, jer je dolazak do objekta po noći otežan. Nakon registracije u nasoj agenciji, gosti nastavljaju putovanje do rezerviranog smjestaja.

Ukoliko u opisu nalazite na nejasnoće ili imate bilo kakvih dodatnih pitanja, a za koje odgovore ne nalazite u opisu, molimo da nas kontaktirate. Agencija ne može biti odgovorna ako se klijent ne raspita za detalje koji su za njega bitni, a koji nisu navedeni u opisu ili iz bilo kojih razloga klijentu nisu potpuno jasni.

  • Pristojba za prijavu - jednokratno, prilikom dolaska, po osobi 1,50 EUR

Osnovni podaci
kućni ljubimac dobrodošao, uz prethodnu najavu (nadoplata je 5,00 EUR dnevno po kućnom ljubimcu), završno čišćenje bez naknade, zidani roštilj, vrtni namještaj na terasi

Vrsta plaže: veće kamenje

Udaljenosti od objekta
More 20m, Vez za brod 20.00 m, Najbliža plaža 20 m, Susjedni objekt 10m, Centar mjesta 8000m, Pošta 8000m, Mjenjačnica 8000m, Trgovina 8000.00 m, Ljekarna 8000m, Ambulanta 8000m, Bar 500m, Restoran 500m, Najbliža zračna luka: Zadar 45000.00 m, Najbliža trajektna luka: Tkon 8000.00 m

Ova kuća nalazi se na otočiću Žižanj, koji nije povezan trajektnim linijama ni s kopnom, niti s drugim otocima, pa su otok i kuća nedostupni za osobna vozila!

Ostale informacije
Parkirno mjesto bez daljnje naknade, vez za brod bez daljnje naknade, pristup osobnim vozilom: nemoguć

Opskrba vodom: spremnik za vodu (gusterna) ukupne zapremine 10.000 l

Check-out: 9:00 h, Check-in: 13:00

Spavaće sobe
1 spavaća soba u potkrovlju s četri kreveta

Kuhinja i dnevni boravak
Hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje, posuđe i pribor za jelo, ploča za kuhanje, kauč na razvlačenje za dvije osobe

Sanitarna oprema
kupaonica s tuš kadom

Robinzonska kućica

Info

Broj prijava

Check-in: 13:00, Check-out: 9:00

Zračne luke

Najbliža međunarodna zračna luka: Zadar, 45km

Sljedeća međunarodna zračna luka: Split, 110km

Ostali prijevoz

Najbliža trajektna luka: Tkon, 8km

Na ovoj redovnoj trajektnoj liniji više od 10 puta dnevno plovi se između Biograda na moru i Tkona na otoku Pašman, a sama vožnja traje kraće od 20min.

Red vožnje trajekta i cjenik može se naći na http://www.jadrolinija.hr/, a na upit će i naše osoblje vrlo rado pomoći informacijama o istim.

Kliknite za mapu

sleeps6
bedrooms1
bathrooms1
squaremeters40

Imajte na umu da ovo nije forma za rezervaciju, umjesto da šaljete e-mail.
Unesite poruku koju želite poslati za Holiday House Sunflower

Otkaži
Ime Tarife Vrsta sobe Min osoba Max osoba Dostupna od Dostupna do   Minimum dana Maksimum dana
Holiday House Sunflower Robinzonska kućica 1 6 Subota, 17 Rujan 2022 Subota, 31 Prosinac 2022 74.00€  Po noćenju 0 100