Holiday House Sage blank

Bucht Druce, Pašman, Zadarska, 23262, Croatia

Tap to call 123456789

Opis objekta

Kuća za odmor Sage se nalazi direktno na moru, na otoku Pašmanu, i može se najmiti tijekom cijele godine. Otok Pašman je udaljen tek 15min vožnje trajektom od Biograda na Moru (trajekti na ovoj liniji voze više od deset puta dnevno).

Kuća je dostupna osobnim vozilom na cca 100m do Pećina, po cesti koja je betonirana osim jednog dijela duljine 300m gdje je bijeli put. Između parkinga i kuće pješice je prohodnost vrlo dobra.

Prednost držanja u blizini kuće u kojoj provodite svoj odmor jest u tome što na taj način ostajete mobilni tijekom ljetovnja, te ste u mogućnosti odlaziti na dnevne izlete za koje u okolici ima iznimno veliki broj mogućnosti. Trajektne karte nisu uključene u cijenu najma.

U ovoj kući nalaze se tri spavaće sobe, svaka s bračnim krevetom, tako da može smjestiti 6 osoba. Kuhinja je opremljena s posuđem i priborom za jelo, frižiderom sa odjeljkom za zamrzavanje, pločom za kuhanje, pećnicom, perilicom suđa, blendereom, mikserom, te kuhalom za vodu. U dnevnom boravku nalazi se kamin. Tu su još roštilj i vanjski tuš.

Svjetla u kući se napajaju strujom od 12 V preko solarnog pogona, dok je  u kuhinji struja jačine 220V, stoga u su u kući dostupne standarne utičnice, te utičnice za 12 V struju. Tank vode je zapremine 20.000 l. Tekuća hladna i topla voda je instalirana u kuhinji i kupatilu. S vodom i strujom se ovdje treba ophoditi štedljivo. Voda je u trenutku punjenja tanka pitka, ali s obzirom da stoji u tanku tijekom ljeta na visokim temperaturama, ako se želi koristiti za piće, nužno je prethodno prokuhati. Većina gostiju odlučuje se na kupnju vode za piće u bocama.

Posteljina Vas očekuje, dok ručnici za kupaonicu i plažu nisu u ponudi. Svježa posteljina dolazi jednom tjedno. Ponesite sa sobom svoj mobilni telefon, da nas možete kontaktirati u slučaju potrebe. Mobilni telefon možete napuniti u kući svojim punjačem koji koristite u automobilu.

Gosti mogu imati WiFi internet u kući uz kupnju bona od oko 11 EUR za tjedan flat rate interneta. Uređaj za koji se kupi taj bon funkcionira kao hot spot.

Najam motorne brodice je moguć, na upit, uz uvjet da gost mora imati sa sobom u Hrvatskoj važeću dozvolu za voditelja brodice.

Kuću Sage je moguće rezervirati najmanje na 7 dana, od subote do subote. Moguć je najam zimi, ali se topla voda može dobiti samo grijanjem na štednjaku, a zimski najam podrazumijeva i dodatne troškove za ogrijev. Napominjemo da u ovom objektu nisu dozvoljeni kućni ljubimci.

Preporučujemo dolazak u agenciju tijekom prijepodneva do ranog poslijepodneva, jer su transfer i dolazak do objekta po noći otežani. Nakon prijave u našoj agenciji putujete na otok. Ukoliko u opisu nalazite na nejasnoće ili imate bilo kakvih dodatnih pitanja, a za koje odgovore ne nalazite u opisu, molimo da nas kontaktirate. Agencija ne može biti odgovorna ako se klijent ne raspita za detalje koji su za njega bitni, a koji nisu navedeni u opisu ili iz bilo kojih razloga klijentu nisu potpuno jasni.

  • Pristojba za prijavu - jednokratno, prilikom dolaska, po osobi 1,50 EUR

Osnovni podaci:

Dozvoljeno pušenje, vanjski tuš, roštilj, kamin, završno čišćenje bez naknade, kućni ljubimci nisu dozvoljeni, kuća je namjenjena za 6 osoba

Udaljenosti od objekta:

More: 10m, Najbliža plaža: 10m, Susjedni objekt: 20m, Vez za brod: 10m, Centar mjesta: 5000m, Restoran: 5000m,  Trgovina: 5000m, Ambulanta: 5000m, Ljekarna: 5000m, Bar: 5000m, Pošta: 5000m, Mjenjačnica: 5000m, Najbliža zračna luka: Zadar 40000m, Najbliža trajektna luka: Tkon 5000m

Vrsta plaže: šljunak

Ostale informacije: Parking mjesto na udaljnosti od 100m od kuće, vez za brod ispred kuće, sve bez dodatnih troškova. Pristup osobnim vozilima: moguć - za detalje molimo da pogledate gornji opis

Opskrba vodom: spremnik za vodu sa slatkom vodom ukupne zapremine 20.000 l

Check-in: 13:00 Check-out: 9:00

Kuhinja i dnevni boravak: Posuđe i pribor za jelo, ploča za kuhanje, pećnica, hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje, perilica za suđe, blender, mikser, kuhalo za vodu, kamin

Spavaće sobe: tri odvojene spavaće sobe s bračnim krevetima

Sanitarna oprema: kupaonica s tuš kadom

Robinzonska kućica

Info

Check in

Check-in: 13:00 Check-out: 9:00

Zračne luke

Najbliža međunarodna zračna luka: Zadar, 40km

Sljedeća međunarodna zračna luka: Split, 110km

 

Ostali prijevoz

Najbliža trajektna luka: Tkon, 5km

Na ovoj redovnoj trajektnoj liniji više od 10 puta dnevno plovi se između Biograda na moru i Tkona na otoku Pašman, a sama vožnja traje kraće od 20min.

Red vožnje trajekta i cjenik može se naći na http://www.jadrolinija.hr/, a na upit će i naše osoblje vrlo rado pomoći informacijama o istim.

Kliknite za mapu

sleeps6
bedrooms3
bathrooms1
squaremeters50

Imajte na umu da ovo nije forma za rezervaciju, umjesto da šaljete e-mail.
Unesite poruku koju želite poslati za Holiday House Sage

Otkaži
Ime Tarife Vrsta sobe Min osoba Max osoba Dostupna od Dostupna do   Minimum dana Maksimum dana
Holiday House Sage Robinzonska kućica 1 6 Subota, 17 Rujan 2022 Subota, 31 Prosinac 2022 90.00€  Po noćenju 0 100