Holiday House Majka Marija blank

Bay Druce, Tkon, Zadarska, 23212, Croatia

Tap to call 023386479

Opis objekta

Kuća majka Marija se nalazi na otoku Pašmanu, u uvali Druce. U kući su dvije spavaća sobe, svaka za dvije osobe, tako da se u objektu može smjestiti maksimalno 4 osobe. U spavaću sobu koja ima izlaz na balkon se može ući samo iz druge spavaće sobe. WC se nalazi uz kucu. Kuhinja je odvojena te se nalazi u drugom objektu, odmah pored kuće, te se u njoj nalaze posuđe i pribor za jelo, plinski štednjak bez pećnice i električni frižider s odjeljkom za zamrzavanje. Ima vanjski roštilj i tuš (crni bojler), te dvije terase. Kućni ljubimci se na žalost u ovoj kući ne primaju.

Kuća je dostupna osobnim vozilom. Ove improvizirane ceste mogu biti podložne utjecaju vremenskih uvjeta, te stoga, iako nije nužno imati terensko vozilo, ne preporučujemo vožnju ovim cestama za auta koja nisko leže na cesti, a svakako je potrebna pažljiva i polagana vožnja. Prednost držanja u blizini kuće u kojoj provodite svoj odmor jest u tome što na taj način ostajete mobilni tijekom ljetovnja, te ste u mogućnosti odlaziti na dnevne izlete za koje u okolici ima iznimno veliki broj mogućnosti. Trajektne karte nisu uključene u cijenu najma.

Tank vode je od zapremine 10.000 l. Električna energija od 220V je na solarni pogon, no nije moguće korištenje kućanskih aparata osim punjača baterija za mobitel i/ili laptop i osvjetljenja. Tekuća hladna voda je instalirana u kuhinji, kupatilu. S vodom i strujom se ovdje treba ophoditi štedljivo. Voda je u trenutku punjenja tanka pitka, ali obzirom da stoji u tanku tijekom ljeta na visokim temperaturama, ako je se želi koristiti za piće, nužno je prethodno je prokuhati. Većina gostiju se odlučuje na kupnju vode za piće u bocama.

Posteljina i kupaonski ručnici Vas očekuje, dok za plažu nisu u ponudi. Svježa posteljina dolazi jednom tjedno. Ponesite sobom svoj mobilni telefon, da nas možete kontaktirati u slučaju potrebe. Mobilni telefon možete napuniti u kući svojim običnim punjačem.

Gosti mogu imati WiFi internet u kući uz kupnju bona od oko 11 EUR za tjedan flat rate interneta. Uređaj za koji se kupi taj bon funkcionira kao hot spot.

Najam motorne brodice je moguć, na upit, uz uvjet da gost mora imati sobom u Hrvatskoj važeću dozvolu za voditelja brodice.

Preporučujemo dolazak u našu agenciju tijekom prijepodneva do ranog poslijepodneva, jer je transfer i dolazak do objekta po noći otežan. Nakon prijave u našoj agenciji putujete na otok. Ukoliko u opisu nalazite na nejasnoće ili imate bilo kakvih daljnjih pitanja, a za koje odgovore ne nalazite u opisu, molimo da nas kontaktirate. Agencija ne može biti odgovorna ako se klijent ne raspita za detalje koji su za njega bitni, a koji nisu navedeni u opisu, ili iz bilo kojih razloga klijentu nisu potpuno jasni.

  • Pristojba za prijavu - jednokratno, prilikom dolaska, po osobi 1,50 EUR

Osnovni podaci:

Dozvoljeno pušenje, kućni ljubimci se na žalost u ovoj kući ne primaju, završno čišćenje bez naknade, roštilj, vanjski tuš, kuća je namjenjena za maximalno 4 osobe

Udaljenosti od objekta:

Najbliža plaža: 30m, More: 30m, Vez za brod: 30m, Susjedni objekt: 50m, Centar mjesta: 5000m, Ambulanta: 5000m, Ljekarna: 5000m, Mjenjačnica: 5000m, Pošta: 5000m, Trgovina: 5000m, Restoran: 5000m, Bar: 5000m, Najbliža Trajektna luka: Tkon, 5000m, Najbliža Zračna luka:Zadar, 40000m

Vrsta plaže: šljunak

Ostale informacije: Parking uz objekt

Pristup osobnim vozilima: moguć - za detalje molimo da pogledate gornji opis

Opskrba vodom: spremnik za vodu, sa slatkom vodom ukupne zapremine 10.000 l

Check-in: 13:00

Check-out: 9:00

Kuhinja i dnevni boravak: Posuđe i pribor za jelo, plinski štednjak bez pećnice, električni hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje

Spavaće sobe: dvije spavaće sobe, jedna sa kaučem na razvlačenje za dvoje, druga sa dva odvojena ležaja, u spavaću sobu koja ima izlaz na balkon se može ući samo iz druge spavaće sobe.

Sanitarna oprema: kupaonica s tuš kadom

Robinzonska kućica

Info

Broj prijava

Check-in 13:00, check-out 09:00

Zračne luke

Najbliža međunarodna zračna luka: Zadar, 40km

Sljedeća međunarodna zračna luka: Split, 110km

Ostali prijevoz

Najbliža trajektna luka: Tkon, 5km

Na ovoj redovnoj trajektnoj liniji više od 10 puta dnevno plovi se između Biograda na moru i Tkona na otoku Pašman, a sama vožnja traje kraće od 20min.

Red vožnje trajekta i cjenik može se naći na http://www.jadrolinija.hr/, a na upit će i naše osoblje vrlo rado pomoći informacijama o istim.

Kliknite za mapu

sleeps4
bedrooms2
bathrooms1
squaremeters69

Imajte na umu da ovo nije forma za rezervaciju, umjesto da šaljete e-mail.
Unesite poruku koju želite poslati za Holiday House Majka Marija

Otkaži
Ime Tarife Vrsta sobe Min osoba Max osoba Dostupna od Dostupna do   Minimum dana Maksimum dana
Holiday House Majka Marija Robinzonska kućica 1 4 Subota, 17 Rujan 2022 Subota, 31 Prosinac 2022 48.00€  Po noćenju 0 100