Holiday House Lady Anna blank

Bay Zincena, Pašman, Zadarska, 23262, Croatia

Tap to call 123456789

Opis objekta

Kuća za odmor Lady Anna se nalazi na otoku Pašmanu, u uvali Žinčena, direktno na obali mora, i raspoloživa je za najam tijekom proljeća i ljeta, do rane jeseni. Otok Pašman je na tek 10min vožnje trajektom od Biograda na moru (trajekti na ovoj liniji voze više od deset puta dnevno).

Kuća je dostupna osobnim vozilom na oko 250m, do uvale Landjin, gdje se nalazi besplatno javno parkiralište, po gruboj improviziranoj cesti, koja nije prikladna za vozila s niskim ovjesom. Ove improvizirane ceste mogu se oštetiti usljed vremenskih nepogoda (kiša), te stoga, iako nije nužno imati terensko vozilo, ne preporučujemo vožnju ovim cestama za auta koja nisko leže na cesti, a svakako je potrebna pažljiva i polagana vožnja. Prednost dolaska vlastitim autom do uvale je u većoj mobilnosti, te mogućnosti da se lako i bez problema odlazi na izlete u bližoj i daljoj okolici.
Druga mogućnost za goste ovog ove kuće za najam je da parkiraju automobil na kopnu, na besplatnom i sigurnom parkiralištu koje daje vlasnik kuće za odmor Lady Anna. U tom slučaju, transfer brodom od mjesta parkiranja na kopnu do kućice je uračunat u cijenu, jednom pri dolasku i jednom na kraju boravka.

Pri rezervaciji molimo da nas informirate da li želite do kuće svojim autom ili želite koristiti uslugu transfera. Trajektne karte nisu uključene u cijenu najma. Rezervirati je moguće najmanje 7 dana, od subote do subote.

U kući se nalazi jedna spavaća soba, u kojoj se nalazi bračni krevet kao i još dva odvojena kreveta svaki za po jednu osobu, i dodatnim ležajem u kuhinji za jednu osobu, stoga može smjestiti do 5 osoba. Kuhinja je opremljena posuđem i priborom za jelo, hladnjakom s odjeljkom za zamrzavanje i pločom za kuhanje na plin. Tu je još i roštilj i tuš u dvorištu. Kućni ljubimac, jedan po grupi gostiju, je na upit i uz nadoplatu od 5,00 EUR po danu dobrodošao. 

Tank vode je zapremine 20.000 l. Električna energija od 12 V je na solarni pogon. Tekuća hladna voda je instalirana u kuhinji i kupatilu. S vodom i strujom se ovdje treba ophoditi štedljivo. Voda je u trenutku punjenja tanka pitka, ali obzirom da stoji u tanku tijekom ljeta na visokim temperaturama, ako je se želi koristiti za piće, nužno je prethodno prokuhati. Većina gostiju odlučuje se na kupnju vode za piće u bocama. Kuhinja je opremljena hladnjakom i štednjakom, oba na plin. Posteljina Vas očekuje, dok ručnici za kupaonicu i plažu nisu u ponudi. Svježa posteljina dolazi jednom tjedno. Preporučujemo da ponesete svoj mobilni telefon, tako da nas možete kontaktirati u slučaju potrebe. Mobilni telefon možete napuniti u kući svojim običnim kućnim punjačem.

Gosti mogu imati WiFi internet u kući uz kupnju bona od oko 11 EUR za tjedan flat rate interneta. Uređaj za koji se kupi taj bon funkcionira kao hot spot.

Najam motorne brodice je moguć, na upit, uz uvjet da gost mora imati sa sobom u Hrvatskoj važeću dozvolu za voditelja brodice.

Preporučujemo dolazak u našu agenciju tijekom prijepodneva do ranog poslijepodneva, jer su transfer i dolazak do objekta po noći otežani. Nakon prijave u našoj agenciji putujete na otok. Ukoliko u opisu nailazite na nejasnoće ili imate bilo kakvih dodatnih pitanja, a za koje odgovore ne nalazite u opisu, molimo da nas kontaktirate. Agencija ne može biti odgovorna ako se klijent ne raspita za detalje koji su za njega bitni, a koji nisu navedeni u opisu ili iz bilo kojih razloga klijentu nisu potpuno jasni.

Osnovni podaci:
Dozvoljeno pušenje, kućni ljubimac, jedan po grupi gostiju, je na upit i uz nadoplatu od 5,00 EUR po danu dobrodošao, zidani roštilj, završno čišćenje bez naknade, vanjski tuš, kuća je namjenjena za do 5 osoba

Vrsta plaže: kamenita

Udaljenosti od objekta:
More: 10m, Najbliža plaža: 10m, Vez za brod: 10m, Susjedni objekt: 5m, Centar mjesta: 5000m, Trgovina: 5000m, Mjenjačnica: 5000m, Ambulanta: 5000m, Ljekarna: 5000m, Pošta: 5000m, Bar: 700m, Restoran: 700m, Najbliža zračna luka: Zadar, 40000m, Najbliža trajektna luka: Tkon, 5000m

Ostale informacije:
Parking mjesto bez daljih troškova, vez za brod ispred kuće bez daljih troškova, pristup osobnim vozilima: moguć - za detalje molimo da pogledate gornji opis

Opskrba vodom: spremnik za vodu, sa slatkom vodom ukupne zapremine 20.000 l

Check-in: 13:00, Check-out: 9:00

Kuhinja i dnevni boravak:
ležaj na kauču za jednu osobu, posuđe i pribor za jelo, ploča za kuhanje, hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje

Spavaće sobe:
jedna spavaća soba za 4 osobe,  s bračnim krevetom i još dva odvojena kreveta

Sanitarna oprema:
toalet s umivaonikom

Robinzonska kućica

Info

Check-in / Check-out

Check-in: 13:00, Check-out: 9:00

Zračne luke

Najbliža međunarodna zračna luka: Zadar, 40km

Sljedeća međunarodna zračna luka: Split, 110km

Ostali prijevoz

Najbliža trajektna luka: Tkon, 5km

Na ovoj redovnoj trajektnoj liniji više od 10 puta dnevno plovi se između Biograda na moru i Tkona na otoku Pašman, a sama vožnja traje kraće od 20min.

Red vožnje trajekta i cjenik može se naći na http://www.jadrolinija.hr/, a na upit će i naše osoblje vrlo rado pomoći informacijama o istim.

Kliknite za mapu

sleeps5
bedrooms1
bathrooms1

Imajte na umu da ovo nije forma za rezervaciju, umjesto da šaljete e-mail.
Unesite poruku koju želite poslati za Holiday House Lady Anna

Otkaži
Ime Tarife Vrsta sobe Min osoba Max osoba Dostupna od Dostupna do   Minimum dana Maksimum dana