Holiday House Kod None blank

Uvala Druce, otok Pašman, Hrvatska, Zadarska, 23212, Croatia

Tap to call 023386479

Opis objekta

Ova dvoetažna kuća s dvije spavaće sobe, za 4-5 osoba, nalazi se na samoj obali mora u uvali Druce na otoku Pašman. U prizemlju se nalazi kuhinja i blagavonica, terasa i WC sa umivaonikom, a na prvom katu dvije dvokrevetne sobe. Svaka spavaća soba ima poseban ulaz, preko drvenih stepenica. Po potrebi se može organizirati madrac za petu osobu bez dodatne nadoplate. Kuhinja sadrži posuđe i pribor za jelo, plinski štednjak s dva gorionika i bez pećnice, kamin i frižider s odjeljkom za zamrzavanje. Posteljina i ručnici za kupaonicu Vas očekuju, dok ručnici za plažu nisu u ponudi. Svježa posteljina i ručnici dolaze jednom tjedno.

Natkrivena terasa s pogledom na more je namještena. Uz kuću je vanjski prenosivi roštilj a vanjski tuš je s crnim bojlerom.

Gosti mogu imati WiFi internet u kući uz kupnju prepaid SIM kartice po cijeni od oko 11 eura za 7 dana flatrate interneta. Gosti trebaju umetnuti ovu SIM-karticu u jedan od svojih uređaja, koji će tada služiti kao hotspot.

S vodom i strujom se ovdje treba ophoditi štedljivo. Električna energija je na solarni pogon, 220V se dobije putem adaptera s jednom utičnicom, za punjače baterija za mobitel/laptop i nije prikladna za druge električne uređaje. Tekuća hladna voda instalirana je u WCu i kuhinji. Voda iz tanka u trenutku punjenja je pitka, ali obzirom da stoji u tanku tijekom ljeta na visokim temperaturama, za piće je nužno prethodno je prokuhati. Većina gostiju odlučuje se na kupnju vode za piće u bocama.

Gostima preporučujemo da donesu svoj mobilni telefon kako bi nas mogli kontaktirati u slučaju potrebe. Gosti mogu puniti svoje mobilne telefone u kući, vlastitim standardnim kućnim punjačem preko spomenutog adaptera.

Postoji mogućnost iznajmljivanja motornog čamca (na zahtjev i pod uvjetom da klijent ima priznatu dozvolu za voditelja brodice na otvorenim vodama). Vez za brod na pontonskom molu je dostupan bez dodatnih troškova ispred kuće.

Kuća je dostupna osobnim vozilom na cca 150m, gdje se nalazi javno i besplatno parkiralište. Cesta koja vodi do ove uvale je betonirana (osim 300m između završetka asfaltne i početka betonirane ceste); svakako je potrebna pažljiva i polagana vožnja. Prednost držanja vlastitog vozila u blizini kuće u kojoj se provodi odmor jest što se na taj način ostaje mobilnima tijekom ljetovanja, te je moguće odlaziti na dnevne izlete za koje u okolici ima iznimno veliki broj mogućnosti. Trajektne karte nisu uključene u cijenu najma. Druga opcija je korištenje usluge transfera - parkiralište na kojem bez dodatnih troškova ostaje Vaš auto je na kopnu u Biogradu, a transfer brodom između mjesta parkiranja i kućice je jednom pri dolasku i jednom na kraju boravka također bez dodatnih troškova za Vas. Pri rezervaciji molimo da nas informirate da li želite do kuće svojim autom ili želite koristiti uslugu transfera.

Otok Pašman je udaljen 15 min vožnje trajektom od Biograda na Moru. Ovaj otok je odlična destinacija za sve ljubitelje vodenih sportova. Na otoku i u blizini ove kuće se nalaze i pješačke, biciklističke i trekking staze uz koje se mogu naći razne vrste mediteranskog, ljekovitog i aromatičnog bilja - savršeno za sve ljubitelje prirode.

Kuća se može rezervirati tijekom cijele godine, ali zimski najam uključuje dodatne troškove za ogrijev a topla voda može se dobiti samo grijanjem na štednjaku. Rezervirati je moguće najmanje 7 dana, od subote do subote. Kućni ljubimci su na upit i uz nadoplatu dobrodošli (5,00 EUR po danu po ljubimcu).

Preporučujemo dolazak u našu agenciju do 9 sati ujutro, jer je vlasnik nakon toga u mogućnosti primiti goste tek nakon 19:00 sati, a dolazak do objekta po noći je otežan. Nakon prijave u našoj agenciji putujete na otok. Ukoliko u opisu nalazite nejasnoće ili imate bilo kakvih daljnjih pitanja za koje odgovore ne nalazite u opisu, molimo da nas kontaktirate. Agencija ne može biti odgovorna ako se klijent ne raspita za detalje koji su za njega bitni, a koji nisu navedeni u opisu, ili iz bilo kojih razloga klijentu nisu potpuno jasni.

  •  Pristojba za prijavu - jednokratno, prilikom dolaska, po osobi 1,50 EUR

Udaljenosti od objekta:

Najbliža plaža: 10m, More: 10m, Vez za brod: 10m, Susjedni objekt: 10m, Centar mjesta: 5000m, Ambulanta: 5000m, Ljekarna: 5000m, Mjenjačnica: 5000m, Pošta: 5000m, Trgovina: 5000m, Restoran: 5000m, Bar: 5000m, Benzinska stanica: Biograd na Moru i otok Ugljan koji je povezan s Pašmanom mostom.

Vrsta plaže: šljunak i veće kamenje

Ostale informacije: Parking mjesto na otvorenom na udaljenosti od cca. 150m od kuće ili sigurno parking mjesto u Biogradu na Moru, oba bez dodatnih troškova, vez za brod ispred kuće bez dodatnih troškova, dozvoljeno pušenje, završno čišćenje bez naknade

Pristup osobnim vozilima: moguć - za detalje molimo da pogledate gornji opis

Opskrba vodom: spremnik za vodu, sa slatkom vodom ukupne zapremine 30.000 l i dva tanka

Kuhinja i dnevni boravak: Posuđe i pribor za jelo, plinski štednjak, kamin, hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje

Spavaće sobe: dvije odvojene dvokrevetne spavaće sobe, svaka sa svojim ulazom putem drvenih stepenica

Sanitarna oprema: WC sa umivaonikom

Robinzonska kućica

Info

Broj prijava

Check-in do 09:00 ili nakon 19:00, check-out 09:00

Zračne luke

Najbliža međunarodna zračna luka: Zadar, 40km

Sljedeća međunarodna zračna luka: Split, 110km

Ostali prijevoz

Najbliža trajektna luka: Tkon, 5km

Na ovoj redovnoj trajektnoj liniji više od 10 puta dnevno plovi se između Biograda na moru i Tkona na otoku Pašman, a sama vožnja traje 15min. Red vožnje trajekta i cjenik može se naći na http://www.jadrolinija.hr/, a na upit će i naše osoblje vrlo rado pomoći informacijama o istim.

Kliknite za mapu

sleeps4
bedrooms2
bathrooms1
squaremeters50

Imajte na umu da ovo nije forma za rezervaciju, umjesto da šaljete e-mail.
Unesite poruku koju želite poslati za Holiday House Kod None

Otkaži
Ime Tarife Vrsta sobe Min osoba Max osoba Dostupna od Dostupna do   Minimum dana Maksimum dana
Holiday House Kod None Robinzonska kućica 1 5 Četvrtak, 01 Rujan 2022 Subota, 31 Prosinac 2022 150.00€  Po noćenju 0 100