Tečajevi ronjenja u Biogradu na Moru - Nivo početnik

Tečajevi se sastoje od teorijskog i praktičnog dijela. Za početnički tečaj, upotreba sve opreme je uključena u cijenu tečaja. Priručnici i ostali nastavni materijali se mogu kupiti po dolasku kod pružatelja tečaja, odnosno sudionici mogu sobom donijeti vlastite priručnike i nastavne materijale. Satovi teorije poduprti su knjigama i video prikazima a provode ih iskusni instruktori. Izvanredna vidljivost i ugodna temperatura mora osiguravaju idealne uvjete učenja za sve učesnike.

Za sva Vaša Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. stojimo Vam na raspolaganju.

Ronilački tečajevi, ronjenje, ronilac, Biograd na moru, Hrvatska Open Water Diver tečaj - gdje ćete naučiti osnove teorije i vještine ronjenja.  Tečaj koji traje 4 dana sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela. Za početnički tečaj, upotreba sve opreme je uključena u cijenu tečaja. Satovi teorije poduprti su knjigama i video prikazima a provode ih iskusni instruktori. Izvanredna vidljivost i ugodna temperatura mora osiguravaju idealne uvjete učenja za sve učesnike.

koralji, ronjenje, ronilac, ronilački tečajevi, Biograd na moru, Hrvatska Priručnici i ostali nastavni materijali se mogu kupiti po dolasku kod pružatelja tečaja (118 EUR po kompletu), odnosno sudionici mogu sobom donijeti vlastite priručnike i nastavne materijale.

Nakon toga, imati ćete pismeni ispit od 50 pitanja s ponuđenim izborom odgovora. Nakon što položite taj ispit i instruktor pozitivno ocijeni Vaše praktično znanje, postati ćete ponosnim vlasnikom "open water diver" breveta, s kojim možete unajmljivati opremu i roniti svugdje u svijetu.

greben, ronjenje, ronilac, ronilački tečajevi, Biograd na moru, Hrvatska Cijena: SSI cijena već od 314,00 EUR za osobu.

Svaki učesnik tečaja mora posjedovati liječničku potvrdu (ne stariju od dvije godine) o zdravstvenoj sposobnosti za ronjenje. 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.