Tečajevi se sastoje od teorijskog i praktičnog dijela. Za početnički tečaj, upotreba sve opreme je uključena u cijenu tečaja. Priručnici i ostali nastavni materijali se mogu kupiti po dolasku kod pružatelja tečaja, odnosno sudionici mogu sobom donijeti vlastite priručnike i nastavne materijale. Satovi teorije poduprti su knjigama i video prikazima a provode ih iskusni instruktori. Izvanredna vidljivost i ugodna temperatura mora osiguravaju idealne uvjete učenja za sve učesnike.

Za sva Vaša Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. stojimo Vam na raspolaganju.

Navigation, Deep Diving, Night Diving , Wreck Diving, Boat Diving,  Nitrox diving, Peak Performance Buoyancy, Underwater Scooter, Equipment Techniques, UW Photographer, Drift Diver... i još toga, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.!

 

Napredni PADI OWD tečajevi - osmišljen za one koji žele razvijati svoje vještine. Oprema nije u cijeni tečaja.

Ako ste ronilac sa licencom, nudimo Vam podvodne izlete na više od 20 pozicija izvanredne ljepote, uključivši i Kornate, to čudo prirode poznato u cijelom svijetu.