Upoznajte i otkrijte najljepša područja hrvatske obale u ovoj biciklističkoj turi. Tura kreće iz Dubrovnika - bisera Jadrana, prema poluotoku Pelješcu pa sve do srednjovjekovnog grada Korčule. Bicikliranjem uz duž otoka Korčule otkrijte njegove prirodne ljepote, ljepote starog ribarskog sela, stare kemene arhitekture, te vinograda... Bicikliranje nastavljate na otoku Hvaru, gdje možete uživati u predahu i ispijanju kave na trgu Hvara, uređen u venecijanskom stilu nakon čega nastavljate biciklirati uz polja lavande sve do Starogradskog polja, najveće plodne ravnice, uvrštene na UNESCO listu svjetske kulturne baštine. Krajnje odredište je Split i Dioklecijanova palača, jedna vrlo velika i važna povijesna rimska znamenitost koja datira iz 300-te godine.

Uživajte u netaknutoj ljepoti i nezaboravnom pogledu na more, posjetite velike povijesne i arheološke ruševine, opustite um, tijelo i sva ostala osjetila.
 

Najbolji način da doživite ljepote sjeverne Dalmacije. Ovaj izlet je za one koji imaju avanturističkog duha, žele isprobati razne aktivnosti i doživjeti drugačiji način odmora.

Pridružite nam se u biciklističkoj turi u kojoj ćete otkriti drevnu grčku, rimsku i venecijansku arhitekturu i njihov utjecaj na savršeno oblikovanu Dalmaciju, od Splita do Dubrovnika. Okusite autentična tradicionalna jela, otkrijte UNESCO-ve svjetske baštine i naučite o životu na mediteranu.

Otkrijte skrivene ljepote Dalmacije i pritom osjetite adrenalin u mjeri kojaodgovara Vašem karakteru.Ovaj pustolovni odmor uključuje različite aktivnosti na kopnu i vodi –od biciklizma, raftinga, planinarenja  do  vožnje  kanuom. Sve aktivnosti moguće je prilagoditi Vašim sposobnostima i željama.