Val Tours Putnička Agencija

Dozvolite da Vam predstavimo putničku agenciju Val Tours iz Biograda na moru, naše metode, težnje i ciljeve!

IMG 7870 Dozvolite da Vam predstavimo putničku agenciju Val Tours iz Biograda na moru, naše metode, težnje i ciljeve!

IMG 7879

U promicanju izvanrednih prirodnih ljepota Dalmacije i njenog obimnog turističkog potencijala koristimo modernu računalnu tehnologiju kako bi smo Vas što brže i što kvalitetnije informirali.

IMG 7874Ovim putem, preko Interneta, možete našu ponudu dovesti u svoj dom, gdje je u miru možete razgledavati, proučiti detaljne opise raspoloživih kapaciteta, upotpunjene fotografijama vanjskog i unutrašnjeg uređenja, kao i cjenicima, te skupa sa svojom obitelji i prijateljima odabrati za Vas najprikladniji smještaj, bila to soba, apartman, kuća za odmor...

Također vršimo transfer između destinacija u sjevernoj Dalmaciji, na potezu od Zadra do Splita, te do/od zračne luke u Zagrebu.


bynight2Nakon Vašeg izbora i dalje ostajemo s Vama, pružajući Vam sve potrebne informacije i pomoć, kako prije Vašeg dolaska tako i tijekom Vašeg boravka.

Pri osiguravanju savršenog odmora za svakog od naših gostiju, ulažemo sve svoje napore da prepoznamo pojedinačne potrebe gostiju, nudeći brojne raznolike mogućnosti i detaljne informacije, te pružajući promptnu i kvalitetnu uslugu.

Val Tours Travel Agency BiogradNaša ponuda obuhvaća i različite specijalizirane pustolovne aranžmane, kao što su tjedne ture s tematikom kanu, kajaka ili rafting, zatim škola jedrenja i ronjenja, te promatranje ptica sa stručnim vodičima. Iznad svega zalažemo se i podržavamo ekološki prihvatljive oblike turizma, te zaštitu okoliša u svakom pogledu.

Naš cilj: zadovoljni gosti kroz visoku kvalitetu usluge - kompletne, brze i pouzdane.

Agencija Val Tours spojila se s agencijom Adriagate d.o.o.

Upisano u Registar Trgovačkog suda u Splitu, no. Tt-14/351-2 | MBS: 60229413 | MB: 2202611

Voditelj poslovnice: Nataša Opanović

Nadležno tijelo za službeni nadzor djelatnosti turističke agencije je Ministarstvo turizma – Samostalni sektor turističke inspekcije Trg Republike Hrvatske 8/1, 10000 Zagreb tel +385 1 4627 445 fax +385 1 4627 446 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sukladno članku 6. Točka 3. Zakona o pružanju usluga u turizmu obavještavamo potrošače da eventualno nezadovoljstvo za pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u prostorijama agencije ili isti poslati kako slijedi:

putem pošte na adresu Val Tours, Trg hrvatskih velikana 01, 23210 Biograd n/m, Hrvatska

putem telefaksa na broj +385 23 386478

putem elektroničke pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Potvrdu primitka prigovora dostaviti ćemo Vam pisanim putem.
Odgovor na prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije u roku od 15 dana od dana primitka prigovora pa stoga molimo da nam u svom prigovoru navedete Vašu kontakt adresu za dostavu odgovora.

Direktiva (EU) 2015/2302

Zakon o pružanju usluga u turizmu