Zabavni park u Biogradu "Hrvatski Gardaland" - OTVOREN

Jedan od najvećih zabavnih parkova ovog tipa, u ovom dijelu svijeta je OTVOREN u Biogradu!

Zabavni park u ponudi imati tri teme - Gusarski grad, Divlji zapad i Svemir - unutar kojih je 26 atrakcija. Ova avanturistička tema, koja je nazivana "Hrvatskim Gardalandom", učinit će Vašu djecu vrlo veselima i razigranima i dodatno će dati poseban 'štih' Vašem obiteljskom odmoru ili vikendu u Biogradu.

Svaka od tih triju tematskih cjelina predstavlja kombinaciju atrakcija i igara s sadržajem namijenjenim djeci, tinejdžerima i obiteljima. Kako bi se posjetiteljima omogućio ugodan i opušten boravak, doživljaj ovog zabavnog parka upotpunjen je raznovrsnom ponudom hrane, pića, igara, suvenira, događaja i koncerata.

Cijene ulaznica krecu se između 100 i 120 kuna, a mogu se kupiti online ili na ulazu u park. Najavljen je cijeli niz mogućnosti kupnje ulaznica po nižoj cijeni, kao što su sezonske karte, popusti za 'ranoranioce' ili u doba post sezone, a djeca će imati besplatan ulaz na rođendan. Također se najavljuju popusti za grupne rezervacije, pakete za školske izlete i posebne ponude za korporativne događaje i timske ustanove, kao i VIP prolazi za brzu vožnju u parku.

View the embedded image gallery online at:
https://www.val-tours.hr/hr/component/k2/funpark#sigProId9bee5ed166