Kuća Sandra otok Pašman

Kuća Sandra otok Pašman star

Kaševica 14, Tkon, Zadarska, Croatia

Cijene od - 107.00€  Po noćenju

Info
Villa Biograd Apartman 2

Villa Biograd Apartman 2 starstarstarstar

Ivana Rendića, Biograd, Zadarska, Croatia

POA

Info
Hotel Carpy More

Hotel Carpy More starstarstar

Ulica kralja Tvrtka 10, Biograd, Zadarska, Croatia

POA

Info

Smještaj u Biogradu, apartmani, hoteli, kamene kuće na plaži

Biograd na moru, Jadran, Dalmacija, odmor, aktivni odmor, Hrvatska

... provedite svoj odmor u Biogradu


Polupansion u hotelu već od 28 EUR po osobi! Takodjer, od smještaja u Biogradu na moru možete birati iz naše ponude apartmana, smještaja na plaži ili tradicionalnih kamenih kuća u Biogradu i okolici. Vlasnici kućnih ljubimaca ne moraju se odreći njihovog društva, ako odaberu robinzonsku kuću na plaži na otoku Pašman, koje primaju kućne ljubimce.


Zašto Biograd na moru?

Nacionalni Park, aktivni odmor, park prirode, pustolovni odmor, dalmacija, multisport, aktivnostPriroda je bila naklonjena Biogradu. Fantastičan položaj, u centru Jadrana, u okruženju pet nacionalnih parkova te dva parka prirode i povijesnim gradovima Zadar, Šibenik, Trogir i Split, čini Biograd savršenim mjestom za Vaš smještaj (apartman, kuća, hotel) tijekom odmora ili poslovnog skupa. Pronađite svoj smještaj u Biogradu na moru, u našoj ponudi su hoteli, apartmani, tradicionalne kamene kuće i robinzonske kuće na otocima koje su idealne za sve vas koji putujete sa svojim kućnim ljubimcem, tražeći smještaj neposredno na plaži.

Dalmacija je naprosto prekrasna, neovisno o godišnjem dobu. Očuvana priroda u okolini Biograda pruža raznolike mogućnosti za svakovrsni aktivni odmor, stoga što se na prihvatljivoj udaljenosti osim, naravno, mora bogatog različitim oblicima flore i faune, nalaze i planine, rijeke i jezera, od kojih se mnogi nalaze u hrvatskim nacionalnim parkovima i parkovima prirode. Stoga, širok je izbor aktivnosti u prirodi, na otvorenom, u koje se možete uključiti na svom pustolovnom odmoru. Možete uživati na razne načine na ovom jedinstvenom prirodnom igralištu!

Za sve Vas koji želite biti aktivni i na svom odmoru, koji uživate u vodenim sportovima ili aktivnostima na otvorenom općenito, nudimo lepezu aktivnosti u koje se možete uključiti - ronjenje, multisport programe koji uključuju vožnju kanua, kajakarenje po moru, biciklizam i pješačenje, zatim jedrenje te promatranje ptica. Kreirajte svoju vlastitu pustolovinu! Pronađite aktivnost za sebe:

robinzonske kuće, neposredno na plaži, otoci, kućni ljubimci, dalmacija, kuća za odmor Isključite podsjetnike i mobitele, otkažite sve sastanke, izbacite Excel iz svojih misli! Stres je zabranjen na otoku Pašmanu. Možete povesti i svog kućnog ljubimca! Samo naprijed - iskusite čaroliju ovih kuća za odmor, poznatih i kao robinzonske kuće, na samoj obali mora - rezervirajte svoj odmor sada!

Naš servis obuhvaća i transfer od/do zračnih luka Zadar, Split i Zagreb, te trajektnih luka i autobusnih kolodvora do/od smještaja koji ste rezervirali, na području od Splita do Zadra.Adriagate d.o.o.

Turistička agencija, Velebitska 71, Split, Croatia

 ID CODE: HR-AB-22-060229413

OIB: 64881159853

Poslovnica Val Tours
Biograd na Moru

Telefon: +385 23 386 479

E-mail:info@val-tours.hr

Fax: +385 23 386 478

Adresa:
Trg hrvatskih velikana 01
23210 Biograd n/m
Hrvatska

Radno vrijeme: pon-pet 8:00 - 16:00

   

biograd-srce-2

Avantura, aktivni odmor, multi-activity program za godišnji odmor, Hrvatska, Sjeverna Dalmacija