Zara blank

Put Vrulje 1, Mrljane, Zadarska, 23264, Croatia

Tap to call 00385 23 386479

Property description

Apartman Zara s jednom spavaćom sobom koja raspolaže s jednim bračnim, za do 2 osobe, smješten je u obiteljskoj kući koja je odaljena 30 m od mora i plaže u mjestu Mrljane na otoku Pašmanu.

Kuća se nalazi u blizini šlljunčane plaže koja ima i betoniranih djelova. Ulaz u more je pješćan i plitak stoga je idealan za djecu i neplivaće.

Apartman se nalazi na prvom katu kuće koja raspolaže s još dva apartmana: Desire za do 3 osobe - kojeg možete pogledati ovdje i studio-apartman - prikazan ovdje. Apartmani su opremljeni WLAN (WiFi) internetom, svaki apartman ima parkirno mjesto, te jedan roštilj na zajedničko korištenje.

Uz nadoplatu od 5,00 EUR dnevno, ovdje možete dovesti svog manjeg kućnog ljubimca sa sobom na odmor - jedan kućni ljubimac po rezervaciji je dobrodošao.

Na otoku Pašmanu pronaći ćete mnoga mala slikovita sela, s puno restorana, kafića, barova, povijesnih spomenika, prirodnih ljepota (biciklistička cesta proteže se duž cijelog otoka, nudeći vam prekrasan pogled na otoke prema nacionalnom parku Kornati).

  • svakoj smještajnoj jedinici pripada jedno parkirno mjesto u dvorištu
  • za boravak kraći od 4 noćenja doplata je 30%.
  • pristojba za prijavu - jednokratno, prilikom dolaska, po osobi 1,50 EUR

Read more

Check in times

Check-in: 14:00, Check-out: 10:00

Airports

Najbliža međunarodna zračna luka: Zadar, 40km

Sljedeća međunarodna zračna luka: Split, 110km

Other transport

Najbliža trajektna luka: Tkon, 5km

Na ovoj redovnoj trajektnoj liniji više od 10 puta dnevno plovi se između Biograda na moru i Tkona na otoku Pašman, a sama vožnja traje 15min.

Red vožnje trajekta i cjenik može se naći na http://www.jadrolinija.hr/, a na upit će i naše osoblje vrlo rado pomoći informacijama o istim.

Map

Please enter the message you'd like to send to Zara

Cancel
Apartment 1 bedroom -

Max people: 2
Floor:
Tariff name Resource/property type Min people Max people Valid from Valid til   Minimum days Maximum days